SZEMÉLYES TANÁCSADÁS

A koronavírus járvány miatt a személyes konzultációk átmenetileg szünetelnek. Online tanácsadásra továbbra is van lehetőség. Ennek részleteit itt találod >>>

Személyes tanácsadás menete

FONTOSABB ÉLETESEMÉNYEK, ADATOK! Előzetesen szükségem van a születési adatokra és néhány nagyobb életesemény időpontjára, amelyet e-mailben vagy a jelentkezési űrlap kitöltésével tudod elküldeni. Erre akkor is szükség van, ha már van pontosított horoszkópod. Én minden esetben elvégzem. Az életesemények kitöltése, átgondolása is már egy remek hangolódás a tanácsadásra.

KÉRJ IDŐPONTOT! Kb. 1-2 héten belül tudok időpontot adni. Az esti időpontok általában telítettek, csütörtök este általában tanítok, így az kiesik. Az első időpont 10 óra, a legutolsó 18 óra. Az előre egyeztetett időpontban személyesen átbeszéljük a hozott témákat (kb. 2-3 fér bele egy alkalommal, ami 90 perc) a pontosított horoszkóp alapján. Ez egy beszélgetés lesz, amely jó, ha interaktív. 

KÉSZÍTS HANGFELVÉTELT! Érdemes hangfelvételt készíteni, mert sok információ hangzik majd el és visszahallgatva később is hasznos lehet, hozhat további felismeréseket. A konzultációs idő másfél óra, amely tartalmazza a születési idő korrekcióját. Ezt minden alkalommal elvégzem, akár van pontosított képlet, akár nincs. A tanácsadás négyszemközt javasolt. Írásos elemzést nem készítek. 

A tanácsadás feltételei

Szükséges a pontos születési időpont, hely, óra, perc.

Amennyiben az óra/ perc adatok csak részben pontosak, az életeseményekből lehet pontosítást végezni. Azonban minél tágabb a lehetséges időintervallum, annál nehezebb és összetettebb. Ha az időpont ismeretlen, születési óra/perc megtalálása körülbelül akkora kihívás, mint egy tűt a szénakazalban megtalálni. Ismeretlen óra/perc esetében sajnos pontosítást és tanácsadást sem tudok vállalni.

.

A személyes tanácsadás leggyakoribb témái 

  • Személyiség és sorselemzés: hozott képességek és megtanulandó feladatok, életleckék, karma.
  • Elakadások megértése bizonyos életterületeken: munka-hivatás, anyagiak, szerelem, párkapcsolat, gyerek, egészség, család.
  • Kapcsolati összevetés (szinasztria): két ember horoszkópjának összehasonlítása, közös feladataik meghatározása, a kapcsolat jellege és a benne rejlő lehetőségek elemzése.
  • Éves előrejelzés: adott időszak tendenciája, fókuszálandó területek meghatározása.
  • Esemény időpontjának meghatározása: egy esküvő vagy vállalkozás elindításának legkedvezőbb időpontjának megkeresése.

Tanácsok a sikeres konzultációhoz

  • Merj és tudj kérdezni! Alapvetően azokra a kérdéseinkre kapunk választ, amelyeket mi felteszünk és meg akarjuk érteni. Első lépésként érdemes megfogalmazni magunkban életünk mely területén akadtunk meg, mi az adott helyzet. Tehát, hogy miben várunk segítséget, miben szeretnénk tisztábban látni. A súlytalan kérdésekre, mint pl. hogy mi lesz velem? nem tud megfelelő választ adni az asztrológia.
  • Az asztrológia nem jóslás! A jövő kiderítésével nem foglalkozom. A tanácsadás során arra fókuszálok, hogy a hozzám forduló a lehetőségeiből a legtöbbet kihozhassa, azáltal, hogy megérti azokat az összefüggéseket, amelyek jelen élethelyzetében hatással vannak rá.
  • Nincs jó és rossz sors! Az asztrológia nem szól arról, hogy az egyén mit valósít meg a horoszkópjából (lehetőségeiből), de arról igen, hogy milyen hatások érik. Ezek megértése nagy segítség azon az úton járva, amit tapasztalásnak hívunk.
  • Kell-e féljek, hogy rossz dolgot hallok? Halállal kapcsolatos dolgokat nem elemzek. Az egyén lehetőségeire, önmaga megismerésére helyezem a hangsúlyt. Tény, hogy az önismerethez kell bátorság, hogy szembe tudjunk nézni saját hibáinkkal. De haladni is csak úgy tudunk, ha tudjuk, mi hátráltat és mi visz előre. Én azt szoktam mindig mondani, hogy vannak a jó hatások és vannak a szükségesek.
  • Készíts hangfelvételt! Nagyon sok ügyfelem jelezte vissza, hogy néhány hónappal a beszélgetést követően mennyire hasznos volt újra visszahallgatni, mert új információkat hallott meg, amiket akkor még nem hallott vagy nem értette. Ha fel szeretnéd venni, kérlek gondoskodj a hangfelvétel technikai megvalósíthatóságáról.

Személyes tanácsadás díja

90 perc/alkalom 20.000,- Ft, ami a helyszínen készpénzben fizetendő. 
Cím: 1031 Bp., Amfiteátrum utca 6. Napraforgó Kuckó

Időpontok foglalása személyes konzultációra hétfői és szerdai napokra lehetségesek 12:00-18:00 között.

Parkolás ingyenes a környéken.