BIKA JEGY

A Bika jegy jellemzése - tényleg olyan érzéki és makacs, ahogy mások gondolják?

Ha Bikával akad dolgunk, bármit is szeretnénk tőle, semmi esetre se kapkodjunk. Először helyezzük őt kényelembe, lakassuk jól - üres hassal többségük használhatatlan. A Bika szereti élvezni az életet, nem bonyolítja túl a dolgokat, be tudja osztani az idejét és az erejét, pontosan tudja, mikor és mennyit kell dolgoznia, hogy a pihenésre is maradjon idő. Jusson is, maradjon is elv mellett a pénz, a biztonság a legfontosabb a Bikának.

5 dolog, amit mások a Bika jegyről gondolnak:

  • Érzéki
  • Makacs
  • Megfontolt, nyugodt
  • Birtokló
  • Van szépérzéke, jó az ízlése

1. Igen, érzéki jegy

Mindegy, hogy férfi vagy nő - nagyon nagyra tartja az érzékiséget, előkelő helyen tartja számon a jó szexet. Ínyenc - szakértője a témának. Azt is mondják, hogy ezen a területen igen tehetséges, nem ismer tabukat, számára minden vágy természetes. Hűséges típus, szeret vágyra lobbanni - másnál csak akkor keres vigaszt, ha valóban boldogtalan.

2. Makacsságban verhetetlen

Ha egy Bika valamit nem akar, akkor azt nem is fogja később sem akarni. Ezt vegyük tudomásul. Nyomásra ugyanis ellennyomással reagál. Amúgy szentül meg van győződve arról, hogy mindenki olyan, mint ő - állhatatos és makacs. Nehezen ismeri be a tévedéseit, nehezen és lassan alkalmazkodik az új környezethez. Néha tapintatlan.

A bosszantásokat sokáig passzívan tűri, de egy idő után kifogy a béketűrésből és haragja pusztító erővel tör ki, úthengerként mindenen átmegy, ami az útját állja. Ugyanakkor minden kétséget kizáróan a Bikákat a legjobb munkaerők közt tartják számon. Igavonók. Képesek apránként felmorzsolni a problémákat, majd menni tovább. Sok Bika a bátorságának és kitartásának köszönhetően már fiatalon képes megszerezni számára minden szükséges dolgot - pénzt, kapcsolatokat -, amikre hosszú távon építhet.

3. A biztonság minden Bikának fontos

Alapvetően megfontoltan cselekszik, nyugalmat áraszt, a kényelmes ember látszatát kelti. Egyszerre egy dologgal foglalkozik, de azzal alaposan. Észjárása egyszerű, logikus és eredményes. Következetes és pontos. Nagyon tud összpontosítani. Teljes lénye benne van abban, amit csinál. Ennek a hozzáállásának köszönheti, hogy amire vágyik, azt meg is szerzi. Legyen az egy álomutazás, tudás vagy tárgyi dolgok.

4. Birtokló és féltékeny

Amit a Bika egyszer megszerzett, azt többé el nem ereszti. Szeret birtokolni. Az a biztos, ha saját - azt senki el nem veheti. Szereti, ha a dolgok róla szólnak. Viszont ha már nem szeret, nem is birtokol többé - az elengedés nem erős oldala. Nem szereti kölcsönadni a holmiját, ő sem szereti a kölcsönholmit. Ha teheti, megveszi. És általában teheti.

5. Micsoda ízlés!

A Bika az a jegy - a Mérleg mellett -, amelyet a jóisten megáldotta ízléssel is. Nem is akármilyennel! Kiváló forma- és szépérzékkel rendelkeznek, sokuk kézügyességgel, zenei érzékkel bír. Tehetségük van a lakberendezésben vagy minden olyan területen, ahol a komfort, a jólét megteremtése cél lehet.

Ha a társunk Bika

Bika április 20-május 21.
Bika április 20-május 21.

Tiszta helyzetekre vágyik, kedveli a nyugalmat, a kényelmet. Semmit sem vesz félvállról. Ha megbeszélünk valamit, akkor az nála azt jelenti, hogy egy hét múlva is úgy van, ahogy megbeszéltük. Szereti a kiszámíthatóságot, a folytonos változás, a futó kalandok nem az ő műfaja. Haragtartó és bizalmatlan, ráadásul rettentő féltékeny. Konfliktushelyzetben szereti vaknak tettetni magát. Érzéki, bájos, egyszerű, kiegyensúlyozott társ, aki minden helyzetben két lábbal áll a földön.


A cikk először a vous.hu oldalán jelent meg 2016.április 22-én. Vissza a többi csillagjegyhez>>>
Youtube: A Bika jegyről készült rádióinterjút ide kattintva hallgathatod meg.

A teljes személyiségünket nemcsak a Nap állása határozza meg, hanem más tényezők is befolyásolják, pl. aszcendens, annak ura, Hold, házhelyzetek stb. Hasonló tulajdonságokat vesz fel a bolygó a természete szerint, amely születésünkkor ebben a jegyben állt. Tudd, hogy egy ilyen leírás ezért csak általános képet tud adni. Részletes személyiség-rajzot a születési pillanatunkra és helyre felállított horoszkóp adhat. Ennek kiértékeléséhez már asztrológusi tudás szükség.