Németvölgyi-Nagy Renáta 

20 éve tanulmányozom az asztrológiát. A nyugati asztrológia egyre jobban való elpszichológizálódása", illetve az asztrológia mélyebb gyökereinek kutatásának igénye terelt a védikus bölcsesség és asztrológia tanulmányozásához az elmúlt években, de mellette a nyugati asztrológiát is szívvel-lélekkel tovább tanulmányozom.

A védikus asztrológia (jyotish) útján Geoffrey Pearce tanárom indított el 2010-2017 között, aki a londoni BAVA (British Association for Védic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként évente többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívására. Tudását  kis csoportos foglalkozásainkon adta át. Azóta folyamatosan fejlesztem tudásomat főként autodidakta módon.

Nemcsak asztrológiai elemzésekkel foglalkozom, hanem kutatással, tanítással is - amelyek fókuszában a sors és a karma megismerése áll, amely középpontjában a megfelelő önismeret és a helyes cselekedetek állnak. Első könyvem 2018 decemberben jelent meg a Retrográd bolygók  - karma, látszat valóság címmel.

Egyéni konzultáció részleteiről itt olvashatsz. Induló tanfolyamokról pedig itt.