Németvölgyi-Nagy Renáta 

Csillagok fényei vezetnek minket keresztül a sötétségen az igaz út felé. A belső fény, amit megtanulunk felismerni, a megvilágosodás útja felé terel. Kint a csillagok, bent a belső tudatosság fénye.

20 éve tanulmányozom az asztrológiát. A nyugati asztrológiával kezdtem és a mai napig használom és tanulmányozom. A felmerülő sok kérdés, ellentmondás felébresztette bennem az asztrológia mélyebb, ősibb gyökereinek kutatásának a vágyát, amelyet leginkább a védikus asztrológiában és a védikus filozófia tanulmányozásában találtam meg. Az asztrológiára úgy tekintetek, mint szemléletmódra és mint istentől kapott tudásra. Kötődésem a nyugati asztrológiával továbbra is megmaradt, mind a védikust, mind a nyugatit együttvéve szívvel-lélekkel használom, tanulmányozom az önjobbítás érdekében. 

A védikus asztrológia (jyotish) útján Geoffrey Pearce tanárom indított el 2010-2017 között, aki a londoni BAVA (British Association for Védic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként évente többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívására. Tudását kis csoportos foglalkozásainkon adta át. Azóta folyamatosan fejlesztem tudásomat főként autodidakta módon.

2024-től személyes elemzésekkel már keveset foglalkozom, időm nagy részét kutatással, tanítással töltöm. Ezek fókuszában a sors és a karma megismerése áll, amely középpontjában az önmegismerés és az önfelfedezés öröme áll. Első könyvem 2018 decemberben jelent meg a Retrográd bolygók  - karma, látszat valóság címmel, amelyet több éves kutatás előzött meg. A retrográd bolygók továbbra is kiemelt kutatási terület.

Jelenleg egyéni konzultációkat csak limitáltan tartok, ahogy időm engedi, ennek részleteiről itt olvashatsz. valamint az Induló tanfolyamokról pedig itt.