Rólam

Németvölgyi-Nagy Renáta
Németvölgyi-Nagy Renáta

Bemutatkozó videó

Németvölgyi-Nagy Renáta okleveles asztrológus vagyok 2006 óta. 

Hiszem, hogy minél jobban ismerjük magunkat, annál könnyebb elfogadnunk a sorsunkat.

Hozzám általában azok az emberek jutnak el, akik elsősorban a válaszokat Önmagukon keresztül akarják megtalálni. 

Kutató asztrológus, író vagyok. Legközelebb a személyes sors - és az önismeret áll, amit leginkább az evolucionista asztrológiai irányzat képvisel. Ez áll hozzám közel. A tradicionális asztrológiai alapokat a négy éves Égető Szabó János iskolájában a Sírius 21 Asztrológiai Kutató és Oktató központban végeztem 2002-2006 között. 

A védikus (jyotish) asztrológia útján Geoffrey Pearce indított el 2010-2017 között, aki a londoni BAVA (British Association for Védic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívására, ahol tudását átadta kis csoportos foglalkozásokon éveken át. A nakshatrák világával mélyebb szinten Melocco János ismertetett meg. A védikus (Jyotish) asztrológiát gyakran használom kiegészítésként a nyugati mellett.

Minden tanáromnak nagyon hálás vagyok az átadott tudásért! Az eddig megszerzett tudásomat folyamatosan fejlesztem, bővítem, tanulok, sokat olvasok, elemzek és tanulmányozom a nemzetközi asztrológusok munkáit is, hogy lépést tudjak tartani a világgal és az emberekkel. E Mellett családállító képzésre jártám a Hellinger intézetbe 2014-15-ben.

Nemcsak asztrológiai elemzésekkel foglalkozom, hanem kutatással, tanítással és blogírással - amelyek fókuszában az önismeret áll. Első könyvem 2018 decemberben jelent meg a Retrográd bolygók  - karma, látszat valóság címmel.

Hosszú éveken át dolgoztam emberekkel, 16 évet töltöttem el a multi világában, amiből közel tíz évet vezető beosztásban ügyfélszolgálati területen. Az itt szerzett igencsak életszagú tapasztalatokat beépítve a tanácsadói munkám során arra törekszem, hogy az egyén lehetőségeire helyezzem a hangsúlyt és segítséget tudjak adni az elakadt területen a továbblépéshez.