Rólam

Németvölgyi-Nagy Renáta
Németvölgyi-Nagy Renáta

Bemutatkozó videó

Németvölgyi-Nagy Renáta okleveles asztrológus vagyok 2006 óta.

Hiszem, hogy minél jobban ismerjük magunkat, annál könnyebb elfogadnunk a sorsunkat.

Asztrológushoz általában akkor jön el valaki, amikor van egy nagyobb megakadása, ami már egy huzamosabb ideje fennáll és szeretne nagyobb rálátást kapni. Hozzám általában azok az emberek jutnak el, akik elsősorban a válaszokat Önmagukon keresztül akarják megtalálni. 

Legközelebb a személyes sors - és a kapcsolati összevetések (szinasztria) elemzése áll. A négy éves nyugati asztrológiai tanulmányaimat Égető Szabó János iskolájában a Sírius 21 Asztrológiai Kutató és Oktató központban végeztem 2002-2006 között. 

A védikus asztrológia útján Geoffrey Pearce indított el 2010-2017 között, aki a londoni BAVA (British Association for Védic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívására, ahol tudását átadta kis csoportos foglalkozásokon éveken át. A nakshatrák világával mélyebb szinten Melocco János ismertetett meg. A védikus (Jyotish) asztrológiát gyakran használom kiegészítésként a nyugati mellett.

Minden tanáromnak nagyon hálás vagyok az átadott tudásért! Az eddig megszerzett tudásomat folyamatosan fejlesztem, bővítem, tanulok, sokat olvasok és elemzek, hogy lépést tudjak tartani a világgal és az emberekkel.

Nemcsak asztrológiai elemzésekkel foglalkozom, hanem kutatással, tanítással és blogírással - amelyek fókuszában az önismeret áll. Első könyvem 2018 decemberben jelent meg a Retrográd bolygók  - karma, látszat valóság címmel.

Hosszú éveken át dolgoztam emberekkel, 16 évet töltöttem el a multi világában, amiből közel tíz évet vezető beosztásban ügyfélszolgálati területen. Az itt szerzett igencsak életszagú tapasztalatokat beépítve a tanácsadói munkám során arra törekszem, hogy az egyén lehetőségeire helyezzem a hangsúlyt és segítséget tudjak adni az elakadt területen.