Németvölgyi-Nagy Renáta 

Csillagok fényei vezetnek minket keresztül a sötétségen az igaz út felé. A belső fény, amit megtanulunk felismerni a megvilágosodás útja felé terel. Kint a csillagok, bent a belső tudatosság fénye ragyogjon!

20 éve tanulmányozom az asztrológiát. A nyugati asztrológiával kezdtem, amit a mai napig használok és tanulmányozom. A tudásom bővítése, mélyítésé érdekében kezdtem el tanulmányozni az asztrológia ősibb, védikus gyökereit és filozófiáját Az asztrológiára úgy tekintetek, mint szemléletmódra és mint istentől kapott tudásra. Kötődésem a nyugati asztrológiával továbbra is erősen megmaradt, mind a védikust, mind a nyugatit együttvéve szívvel-lélekkel használom, tanulmányozom az önjobbítás és mások segítése érdekében. 

A védikus asztrológia (jyotish) útján Geoffrey Pearce tanárom indított el 2010-2017 között, aki a londoni BAVA (British Association for Védic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként évente többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívásából. Tudását kis csoportos foglalkozásainkon adta át, aminek részese lehettem. Tanárommal ma is jó és aktív a kapcsolatom. 

Időm nagy részét kutatással, tanítással töltöm. Első könyvem 2018 decemberben jelent meg a Retrográd bolygók  - karma, látszat valóság címmel, amelyet több éves kutatás előzött meg. A retrográd bolygók továbbra is kiemelt kutatási területem.