Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Németvölgyi-Nagy Renáta. (székhely: 2040 Budaörs, Fagyöngy utca 1., adószám: 59452234-1-33), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal. 

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Németvölgyi-Nagy Renáta
A szolgáltató székhelye: 2040 Budaörs, Fagyöngy utca 1.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: reni.nagy@gmail.com
Nyilvántartási szám: 57491044
Adószáma:59452234-1-33
Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítása
Telefonszámai: +36305666063
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: Webnode AG, azonosító CH - 170.3.036.124-0, székhely Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Switzerland, kapcsolati e-mail: support@webnode.com.

Alapvető rendelkezések:

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatály, az ÁSZF módosítása. A horoszkopelemzes.hu weboldal fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül a weboldal tartalmát (elérhetőségek, termékek árai, szolgáltatások, leírások, stb.) bármikor módosíthassa.

1.3. Szerzői jogok figyelemfelhívása: A horoszkopelemzes.hu oldalon közzétett információk, illetve a   webshopban elhelyezett termékek, könyvek, online videó és e- tartalmak, illetve a blogon, az oldalon megjelenő írások Németvölgyi-Nagy Renáta és a horoszkopelemzes.hu oldal saját szellemi tulajdona, Ezen tartalmak kizárólag Németvölgyi-Nagy Renáta beleegyezésével és a forrás megjelölésével, változatlan formában kerülhetnek csak felhasználásra minden online és offline felületre és fórumra vonatkozóan. A megjelentetett tartalmak semmilyen más formában nem másolhatók, nem publikálhatók, módosíthatók vagy adaptálhatók. Tilos bármely automatikus alkalmazás, keresőrobot, oldal kereső- illetve bármely más olyan alkalmazás használata, amellyel az www.horoszkopelemzes.hu  -szolgáltatás vagy annak bármely része elérhető vagy indexelhető;

Adatkezelési szabályok:

1.5. Az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató elérhető az Adatvédelmi Szabályzat alatt. Elérhető linkje itt.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.6. 

  • Könyv: Németvölgyi-Nagy Renáta - Retrográd bolygók, Karma, látszat és valóság
  • Oktató videók, online előadások
  • Online tanfolyamok
  • Előadásokra jegyek
  • Táska

A megjelenített termékek csak online vásárolhatók meg. A termékek tartalmazzák az Áfát, a  házhoz-szállítási díj vagy utánvétel díja külön kerül feltüntetésre. 

1.7. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jeleníttet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

1.9. Előadásokra jegyek elővételben vásárolhatók meg, előre utalással. A regisztrációs űrlap kitöltésével és az összeg átutalásával tudja helyét biztosítani. A regisztráció+utalást követően e-mailben visszaigazolást küld Szolgáltató 2 munkanapon belül. Az előre megváltott jegyek nem visszatéríthetőek.

Rendelés menete

1.9. A termékek megrendelése nem regisztrációhoz kötött. Bárki meg tudja közvetlenül rendelni az oldalon a kiválasztott termékeket, amit a "kosárba" helyezéssel tud megtenni. Ekkor a "vásárlás" oldalra kerül, ahol a összesítve egy sorban látja a termék nevét, árát és darabszámát. Ezen az oldalon a "+" illetve "- " gombok segítségéve tudja a mennyiséget növelni illetve csökkenteni. Csak akkor tud a termékből vásárolni, ha az raktáron van, ellenkező esetben a termék nem jelenik meg. 

1.10. A termék rögzítése után a "vásárlás" oldalról közvetlenül a "kifizetés" gombra kattintva tudja a számlázási adatait kitölteni. Amennyiben tovább szeretné folytatni a vásárlást, és még nem akar fizetni, úgy a "folytatom a vásárlást" linkre kattintva lehetséges. A vásárlás befejezése után a Számlázi információk című oldalra jut el automatikusan. Itt meg kell adni a következő adatokat:

  • Vezeték- és keresztnevet, 
  • utca nevét, házszámot, város, irányítószámot,
  •  országot, 
  • telefonszámot és 
  • email címet. 

1.11. Fizetési lehetőségek, szállítási módok:

Két féle fizetési lehetőség van: átutalás és kártyás fizetés. A biztonságos Online Kártyás fizetést a Global Payments Europe s.r.o. Hungary biztosítja. Bankkártya adatai webáruházunkhoz nem jutnak el.

Bankkártyás fizetéskor Felhasználót átirányítjuk a Global Payment fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A webáruházban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express

1.12. A szolgáltató az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolja. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

1.13. A megrendelések feldolgozása a termék kifizetése után történik. 1.14. Általános teljesítési határidő a lehető leghamarabb, de legfeljebb a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. A szállítás időtartama ezen felül értendő, amelyre Szolgáltatónak nincs ráhatása, a megbízott szállító-postázó cég működési szabályzata szerinti határidőn belül értendő. Természetesen Szolgáltató mindent megtesz a a hatékony együttműködés érdekében és segít a reklamációban. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. 

Elállás joga

1.16. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

1.17. Az elállási jog gyakorlásának menete 

Könyv, online termékek, mint az oktató videó, előadások és e-dokumentumok vásárlása esetében az elállási joggal nem élhet a Felhasználó.


Kelt, Budapest, 2022. október 27.