PROGNOSZTIKA modul 2024

Első óra 2024. január 6. szombat 09:30 –12:00   Utolsó óra június 15. szombat
Összesen 12x 2,5 óra

Az első évnyitó órát személyesen élőben tartom meg, így van lehetőség személyesen is megismerni egymást. Természetesen online is követhető az óra a zoom meetingre bejelentkezve, aki esetleg nem tud eljönni. (Helyszín: Ypsilon Étterem, 14.ker. Stefánia út 1. )

Prognosztika modul célja, hogy megismertesse a legfőbb prognosztikai módszereket és alapelveket. Ezen felül az általam legtöbbet használt metódusok elméleti és gyakorlati tudását kívánom átadni ezen a kurzuson. A legtöbb figyelmet a Szekunder direkció, a Szolár revolúció és a Tranzitok együttes használata kapják, amelyek segítségével olyan kiemelt élethelyzeteket vizsgálunk meg, mint a házasság, a válás, a gyerekszülés, a sorsfordító időszakok, karrier-munka váltás, lakhelyváltás, egészség és így tovább.

A Prognosztika modul során lehetőség lesz önálló elemzésre, házi feladat elkészítésére – amely elkészítése azoknak ajánlott, akik szeretnének gyakorolni illetve komolyabban kivannak foglalkozni az asztrológiával. 

Ismétlőknek 50% kedvezmény. Érdeklődés reni.nagy@gmail.com

ÚJ!!!! NAKSHATRA KURZUS!!! 2024.

A védikus asztrológia egyik legértékesebb gyöngyszeme a 27 nakshatra, amelyek betekintést engednek a lélek legmélyebb karmikus mintázataiba. Tanulmányozásuk mitológiai történeteken keresztül rendkívül gazdag értelmezésekhez juttathat el. Nyugati asztrológusoknak is érdemes megismerkedni a csillagok üzeneteivel. Ha érdekel, a lenti űrlapon tudsz jelentkezni.

INDULÁS: 2024. január 15. hétfő 18:30-20:30 Minden második hétfőn 12 héten keresztül.

Induló Tanfolyamok

Ha érdekel valamely jövőben induló csoport, itt kiválaszthatod és elküldheted nekem, így tudomásom lesz róla.