4-0-s teliholdunk volt kedden, ami kétségtelenül a "Holdról is jól látható volt".

2022.06.16

Nem akármilyen teliholdunk volt kedden, Anglia-Magyarország 0-4! A fénylő és csodaszép telihold a Nyilas jegyében ragyogott le ránk, ráadásul Magyország Nyilas ország, ami együtt egy jó csillagállás. Sőt, nagy valószínűséggel Sallai is Nyilas teliholdnál született.

Minden telihold erőteljes energetikai fordulópont, csúcspont, ilyenkor tetőznek az energiák. Nyilas a hit, a remény és az igazság jegye.

A teliholdra szaturnuszi és neptunuszi energiák együttesen hatottak, előbbi kedvező fényszöghatással, utóbbi kedvezőtlen befolyással. Szaturnusz a fegyelmezettséget, szervezettséget, kitartást képviseli, a Neptunusz a szétziláltságot, kaotikusságot. A 4-0-s végeredményből következtethetünk, hogy képletesen ki volt a szaturnuszi minőségben, és ki a másikban.

Természetesen ezek az energiák együttesen hatnak, igy akár mindegyiket megtapasztalhatjuk, vagy magunkban, vagy körülöttünk.

A Nyilas által képviselt hit, a kitűzött célok és a jövőben való bízni és lelkesedni tudás mindannyiunk számára fontos üzenetek. A hit, a remény és a szeretet olyan isteni erények, amelyeket a Nyilas és a Halak jegy minőségén keresztül fejleszthető és megtapasztalható. A telihold megmutatta, mennyi van ténylegesen bennünk. A telihold azért fontos állomás, mert ha kibillent, jó indikátor, általa ráláthatunk saját igazságunkra, hol tartunk egy adott fejlődési ciklusban, illetve hol van szükség nézőpont váltásra, és ha híján vagyunk az erényeinknek, fejlesszük, erősítsük, ne ámítsuk magunkat. 

Teliholdkor hajlamosabbak az emberek másokra kivetíteni a problémáikat. Nyilas az igazság jegye - és mint ilyen, ez is változó, de talán a legjobb, ha önmagunk igazságára mindig nyitottak maradunk. A tegnapi telihold a 10 milliószoros teremtő nappal is egybeesett. Ha hiszel benne, ha nem, a hit, a remény, és a derülátás képessége maradjon veled!

Sallai lehetséges radix
Sallai lehetséges radix


Németvölgyi-Nagy Renáta 

Ui.: Anglia állatövi besorolása Kos.

Egyéni konzultációs lehetőségekről itt tájékozódhatsz!