Ne fuss egyik remény után a másikba! - "Messiás" újhold a Nyilasban

2020.12.14

Elérkeztünk az év utolsó újholdjához, amely mindig jó pillanat arra, hogy megálljunk, lecsendesedjünk. Különlegessége a mai újholdnak, hogy lezárhatunk egy karmikus kört. Ott, ahol a lojalitásunk túl sok energiát elvitt és a saját életünkre nem sok erőnk maradt, ki lehet most szállni ezekből a karmikus összefonódásokból. 

Az újhold jelentős fordulópont, segíti az elengedést és az új kezdeteket. Például annak elengedését, hogy várunk valamire, amiről nem is tudjuk mi az, nem is tudunk igazán kapcsolódni se vele, de milyen jó lenne ha...és az majd boldoggá tenne... Az ilyen üres ideák elengedése, feltéve, hogy ezeket felismerjük, hogy ne kívülről vágyjunk a boldogságra. 

Egy új lépés megtétele segítheti az elindulást, méghozzá, úgy, hogy képesek vagyunk kilépni környezetünk ingatagságából, negativitásából, és elszánjuk magunkat egy új lépés megtételére, amihez eddig nem volt elég hitünk, merszünk, önbecsülésünk. Segíts magadon, Isten is megsegít!

A Nyilas a nagy felfedező. Az emberek többsége másokat akar megfejteni, holott saját magával sincs tiszttában. Szóval a Nyilas féle big picture-ben önmagunkra lássunk tisztán, nézzük meg benne saját magunkat, és értsük meg benne a saját félelmeinket. Nézd meg, hogy melyek azok a helyzetek, amelyekben nem érzed már jól magad. A Nyilas a nagy megmondó - nem kell  másokat meggyőzni, elég ha magadat meggyőződ, hogy választhatod a jót, dönthetsz máshogy, mint a többiek, lehetsz eltérő véleménnyel, és kergetheted az álmaidat is, csak a félelmeid elől ne fuss el, hanem előbb indulj el feléjük! 

A Nyilas jegyét uraló Jupiter szorosan együttáll a Szaturnusszal a Bak utolsó fokán. Ahhoz, hogy azt az életet kezdjük el élni, amit mi szeretnénk, nélkülözhetetlen. hogy változtassunk, és ez áldozatokkal jár. A "Messiásra" hiába várunk, mi magunk vagyunk az életünk megváltója. A mostani Jupiter-Szaturnusz együttállásnak (az úgynevezett "Messiás fényszögnek") is  talán lehet ez az üzenete. A remény és hit mellett  (Jupiter) ott a felelősség és kemény munka. (Szaturnusz). Csak úgy, hogy várjuk, és reménykedünk - aligha. A Messiás különben is, olyan időkben jön, amikor már nagy a baj...

Milyen hatások érvényesülnek 2021-ben? Útmutató asztrológiai előadás  - élő webinár december 18-án 18:30-tól. Részletek itt>>> Max 100 fő tud részt venni, ezért kérlek, időben jelentkezz!

Mit tartogat 2021? Tarts velem az élő webináron!
Mit tartogat 2021? Tarts velem az élő webináron!