A MÁTRIX ZÖLDJE - MERKÚR PLÚTÓ február 11-12

2023.02.12

Ma reggel a zöld energiáról szóló dokumentum filmet néztem az egyik tv csatornán és arra gondoltam, mennyire illeszkedik a mostani Merkúr - Plútó együttállás témájához. A Merkúr és a Plútó találkozása olyas valami, mint a zöld energia: örülünk, hogy csökkenti a káros anyag kibocsátást, és a levegő szennyezését, miközben infrastruktúrájuk pusztítja és mérgezi a természet élővilágát, aminek tudatában vagyunk, de erről senki nem beszél. A Merkúr Plútó fényszögek mögött is hasonló történetek húzódhatnak meg: hangzatos, meggyőző szavak, amik mögött elhallgatott információk állnak önös érdekekből. 

A Merkúr-Plútó pozitív kifejeződése az éleslátás. Ha egy helyzet most nyomaszt, ne habozz megkérdőjelezni a meglévő igazságaidat, mert mindenki a saját szubjektív igazságában létezik. Merj tovább lépni belőle. A tudatszinti változások intenzíven felgyorsultak. Lásd az új potenciálokat, az új rendszerekben rejlő lehetőségeket. Ne ragadj bele elméletekbe, "valóságokba", kételkedj bennük, merj önállóan gondolkodni, felfedezni, mint a gyerekek a cukorkaboltban! Látni fogod milyen széles a kínálat, ahogyan szélesedik a látóköröd. Ne korlátozzuk le magunkat tabukkal, "a kevés" illúziójával, félelmekkel, amelyek határt szabnak az isteni potenciálunknak. 

Fontos a kommunikáció, mert a különféle gondolatok összeadódásából új valóságok születhetnek. A tudást istentől kapjuk, - nem azért, hogy kisajátítsuk magunknak -, megosztásával egymást gyarapítjuk. 

Reni