A Szűz jegyébe léptünk (+rádióinterjú)

2019.08.22

A Mars és a Vénusz utána Nap is belépett a Szűz ♍️ jegyébe. Egyre intenzívebben vissza kell szokjunk a dolgos hétköznapokba, a munkába. Az augusztus végi Szűz újhold napján (30-án) már 5 bolygó is a Szűz jegyében jár, aminek köszönhetően a bolygók zöme föld jegyekben halad. A föld hangsúly (Szűz é Bak) az élet materiális oldalára helyezi a figyelmet. Ez az időszak sok változást hozhat a hétköznapi életünkben, a munkánkban, az életmódunkban.

📍Ha ismered a születési horoszkópod Szűz jegyében kezdődő házát, akkor az elkövetkezendő hónapban ezen a területen használhatod legjobban a kritikusságot, tarthatsz önvizsgálatot, itt légy óvatos, hogy ne értékeld alul magad, és itt lehetsz mások szolgálatára.

Szűz újhold augusztus 30. - Bizonyos folyamatok lezárulnak és újak kezdődnek.

A föld jegyek (Szűz ♍️, Bak ♑️, Bika♉️) számára lehet kiemelkedőbb időszak. A Mars aug.18-án, Vénusz 21-én, Nap 23-án, Merkúr 29-én, Hold (újhold) 30-án lép a Szűzbe. A Mars október 4-ig halad a Szűzben.

A Szűz jegy tipikus jellemzőiről beszélgettem Macsánszky Anitával 2019. augusztus 17-én. Isten éltesse a Szűz jegy szülötteit!