Az orosz-ukrán konfliktus kirobbanása asztrológiai szemszögből (+videó)

2022.02.27

Mielőtt elkezded olvasni, szeretném jelezni, hogy nem konkrét jóslás és nem személyes véleménynyilvánítás!

* * *

Úgynevezett órahoroszkópot lehet felállítani egy esemény kezdetére. Putyin február 24-én csütörtökön, moszkvai idő szerint 5:55 perckor tartott beszédében bejelentette a háborút Ukrajna ellen. Erre az időpontra felállított képlet a következőket mutatja:

Az első ház arra utal, aki a cselekvést elindítja, ez esetben Putyin elnököt és Oroszországot. Az ő jelölője a Szaturnusz, amely esszenciális méltóságban van a Vízöntőben. Az országok állatövi besorolása szerint is a Vízöntő jegyéhez tartozik Oroszország, így az esemény egybecseng az ország alaprezgésével is.

Az esemény Bak aszcendensű, ami kardinális minősége révén a gyors lefolyású cselekvésre utal. Ura a Szaturnusz a Vízöntőben azt jelenti, hogy Putyin a végsőkig ki fog tartani, ugyanis a fix jegy természete állhatatos, kitartó, tehát Putyin kitartó, elmegy a falig, tartani fogja a szavát. Emiatt lehet elhúzódó is az esemény. A Vízöntő független, racionális és szélsőséges jegy, jól leképezi amit mondott, hogy ne menjenek hozzá közel és ne szóljanak bele! A Vízöntő nem tűri a korlátozást, sem azt, hogy beleavatkozzanak a dolgába.

Az ellenséget a 7.ház és annak ura a Hold képviseli. Jelen esetben az ellenséget Ukrajnát, vagy aki beszáll mellé, az mind ellenségnek tekinthető. A Hold a Nyilasban áll. A Hold semmilyen méltósággal nem bír, változó minősége miatt ingadozik. A Nyilas jegy természete kettős, vagyis nem tudni, mi rejlik a külvilág felé mutatott szerepe mögött. Hajlamos a jobbik arcát mutatni. A kettős jegyek - ahogyan a kettes szám is -így a 2022-es év is, a kettéosztottságot jelenti, a kettes szám a konfliktus ősi formája, és általában viszályt, összeütközéseket generál. A kettőség azt is jelentheti, hogy két út áll Ukrajna előtt: vagy megtalálja saját identitását az egység felé és a haladása érdekében, vagy súlyos károkat fog szenvedni, másokat is magával ránthat. A Hold a leszálló holdcsomótól távolodik, ami arra utal, hogy a baj már korábban megtörtént, ami miatt kirobbant a viszály. A Jupiter a 2-es ház uraként jelöli a pénzügyi és gazdasági érdekeket.

Az esemény végső kimenetelét a 4. ház ura a Vénusz mutatja, amely a Bak jegyében áll, gyors és drasztikus lefolyást jelez. A Vénusz a 10. ház uraival áll együtt, a Marssal és a Plútóval a Bakban közel az aszcendenshez. A 4. ház ura képviseli az ország földjeit, a gázipart, a földben rejlő kincseket, a 10. ház ura képviseli a célt, és a nemzet erejét. A Mars rendkívül erős pozícióban van a Bakban és az 1-es házban. Azt látjuk, hogy a 4. ház ura az 1-es házban található, a Szaturnusz terminusában, a kimenetel Putyinnak kedvezhet. A plútói összefonódások olyan helyzeteket jelez, ahol a felek egymástól kölcsönösen függnek, érdekeik kölcsönösek.

A közeledő Mars-Plútó együttállás egy nagyon nagy erejű intenzív támadásra utalhat, amely rövid időn belül bekövetkezhet és amely lezárhatja a háborút. Súlyos veszteségeket, házak, gázvezetékek megrongálását jelezheti a 4. ház urának támadottsága. A Plútó az atomot, plutóniumot, a nukleáris energiát is képvisel, katasztrófákat, valamint a hatalmat és a dominálni vágyást. A Mars az agressziót, egóharcot, ami felfokozott állapotban van, és a mars a jegyváltásával, a Vízöntőbe lépésével sem veszít sokat erejéből, tovább fokozhatja a feszültséget és a konfliktusokat.

A Plútó tranzitja az a pont, ahol változásnak kell bekövetkeznie; Plútó azt mondja: "Itt az idő. Elegem van!" Egyéni képletekben olyan drasztikus folyamatokat indít el, amely révén megszabadulhatunk azoktól a viselkedésmintáktól és érzelmektől, beidegződésektől, amelyek egész életünkben hátráltattak bennünket.

A Plútó a végső megtisztulást, karma tisztitást jelez, pozitív értelemben gyógyulást, egy régi állapot lezárását és egy újnak kezdetét jelzi. Nagyon gyakran a Plútó olyan körülményekre utal és tükröz valamit a múltból vissza, amelyeket korábban nem lettek érzelmileg megfelelően kezelve. Elég csak visszagondolni 8 évvel ezelőttre. Ezeket most felszínre hozza. Az átalakulás fájdalmas, de szükségszerű mivoltára utal az erős plútói hatás. 

Kapcsolódó videó: USA_Plútó visszatérés

Az esemény elemzését megnézheted a youtube csatornámon is