Beszéljünk róla többet! A Horoszkópelemzés KLUB elindul!

2021.10.04

Nyáron kísérleti jelleggel elindítottam egy 5 alkalmas workshopot, ahol egy adott témát jártunk körbe, nevezetesen a nárcisztikus kapcsolatokat asztrológiai értelemben. A sok pozitív visszajelzés közül egyet hagy emeljek ki, ami megerősített abban, hogy szükség van ilyen közösségi térre, fejlődési lehetőségre, intelligens beszélgetésekre, tapasztalatok megosztására. 

"Szeretném megköszönni ezt a remek 5 alkalmat. Az asztrológia felől megközelítve mindenképp egy hiányt pótló témát vehettünk górcső alá - hála a Te gyűjteményednek, megfigyelési lehetőségeidnek. Nagyon hálás vagyok, hogy az általam felkínált ábrák is sorra kerülhettek, mert így a személyes ismeretségemben is most már jobban ráláthatok az adott személy működésére, személyiségének kóros mivoltára, - a személyes neptunuszi ködöm, illúzióm oszlatására. Ha netán látsz még potenciált ennek a témának a tovább vitelében én mindenképp csatlakoznék, mert kifogyhatatlan a téma a személyiségzavarok témakörében - pl. borderline személyiségzavar és társai. A csoport aktivitását és személyes érintettségét elnézve ennek még lenne keletje.... Mit gondolsz? Egy szó mint száz, ismét nagyon sokat tanultam Tőled - és ezt nagyon köszönöm!"

Kezdő új csoportot idén már nem indítottam el, több fantáziát láttam abban, hogy akik már komolyabban elkezdtek foglalkozni az asztrológiával, megszerezték az alap tudást, több gyakorlati példával találkozhassanak. A Klub célja, hogy legyen egy olyan közösség, ahol lehet beszélni az aktuális helyzetről, nehézségekről, valódi képletekről és szituációkról, hiányt pótló témákról, új kutatásokról, tanulmányokról, trendekről. Ha rendelkezel alap asztrológiai tudással, és szeretnél tovább fejlődni, elemzési gyakorlatokat látni, adott összefüggésekre rálátni, megtalálni a kérdésekre a választ a horoszkópban, itt a Klubban jó helyen vagy. 

Az asztrológia mindig is haladt a korral, ezért tudott fennmaradni az idők folyamán. Mi is ezt tesszük itt a klubban - haladunk, tanulunk és inspiráljuk egymást. A Klub két hetente van online. A tanácsadói prakszisomból minden alkalommal hozok példát és bemutatok elemzést. Ezen túl a ti kérdéseitek, témajavaslataitok, hozott képleteitek, eseteitek is helyet kapnak, workshop jelleggel feldolgozunk témákat. Aktív részvételetekkel tud a klub működőképesé válni. 

Az első alkalom október 19-én - lesz kedden 18 órától, 4.000 Ft, utána el lehet dönteni, hogy szeretnél-e klubtagságot, részt venni nagyobb etapokon.  

A Klub zoom meetingen zajlik - a részvétel klubtagsággal látogatható, amelyek témától függően 5 alkalmasak - 25.000 Ft. Akik jelenleg is nálam tanulnak, nekik kedvezményesen 20.000 Ft lesz. Ha a keddi napok neked nem jó, akkor is gyere, igény szerint több csoportot - más napokra- is tudunk szervezni. 

A csoportnak nem az a célja, hogy sokan legyünk, hanem, hogy olyan legyenek benne, akiket aktívan érdekel az asztrológia és szívesen foglalkozik vele. 

Jelentkezés e-mialben vagy a csoportban.

Horoszkópelemzés Klub facebook csoport:  https://www.facebook.com/groups/3039584882953197