Felszabadulás, kiemelkedés a múlt fájó emlékei alól

2021.04.23

Fontos fordulópontot jeleznek az elmúlt napok bolygóállásai. Az idei év energetikai keretét a Szaturnusz-Uránusz kvadrát határozza meg, így, ha ezek bármelyikével együttállásba kerül egy másik bolygó - jelen esetben a Vénusz - erőteljes kimozdulást, elmozdulást jelez a múlt régi, negatív fájó emlékeiből, főként azokból, ahol problémák lehettek a biztonságérzettel, szerelemmel, szeretettel vagy az önbecsüléssel. A fix jegyekben létrejövő kvadrátok sok olyan emléket hozhatnak felszínre, amelyek nagyon régóta megkötöttek valamilyen értelemben.

A hatalmas feszültség segíti a kimozdulást, elmozdulást nemcsak külsőleg, világi értelemben, hanem a belső világunkból is. A feszült, lehúzó gondolatok, ragaszkodások, ellenállások eltávolítása a külső és a belső auránkból most nagyon időszerű. Jelentős felszabadulást, megkönnyebbülést hozhat, segítve minket, hogy azzal foglalkozhassunk, ami a feladatunk, ami a dolgunk.

A múltbeli beidegződésektől való megszabadulás azért fontos most, mert e nélkül a lépés nélkül hiába vágyunk az új lehetőségekre, örömre, harmóniára, ha még a régi struktúrák akadályozzák a fejlődést. Mivel a Vénusz ural most mindent az égen és a mai nap áll együtt az Uránusszal, óriási felszabadító ereje lehet a mai napnak. Akiknek bolygójuk van a Bika, Oroszlán, Skorpió Vízöntő jegyek 8-13 foka között, azok most erőteljesebben a hatása alatt lehetnek.

Reni