Feltörték a facebook oldalam

2021.06.10

A retrográd Merkúr-Neptunusz kvadráthoz egy személyes történet - feltörték a facebook oldalamat, emiatt nem láthattok tőlem kitéve posztot. Hogy meddig, azt nem tudom, lehet, majd ha előre indul a Merkúr (június 24), megoldódik. 

Az történt, hogy hétfőn reggelt jött egy facebook üzenet, hogy "elvesztettem az irányítást a horoszkopelemzes.hu oldal felett". Magyarul törölve lett az adminisztrációs jogom. Ez azt jelentette, hogy nem tudok belépni a saját oldalamra, nem tudok semmilyen aktivitást csinálni, üzenetet olvasni, bejegyzést írni stb. Ez úgy történhetett meg, hogy június 4-én kaptam egy face üzenetet Security Service néven, amire rákattintottam, és az állt benne, hogy jelentették az oldalamat, és ha nem akarom hogy blokkolják, akkor az alábbi linken erősítsem meg. Sajnos automatikusan rákattintottam, és kérte a jelszót, amit beírtam és azt hiszem innentől elindult az átverős történet. 6 ismeretlen webshopnak lettem hirtelen adminisztrátora, ahol arra buzdítottak, hogy töltsem fel, kezdjem el a tevékenységet stb.... horoszkopelemzes.hu sehol...

Egyelőre várom, hogy a bejelentésemre kapjak választ a facebooktól. Nincs para, lesz ahogy lesz. 13 500 követő.... Ha elölről kell kezdeni, akkor elölről kezdem. Bárhogy lesz, jó lesz. 


Ui: addig a privát oldalamat használom. Az új bejegyzéseket pedig itt keressétek a blogon!