Fordul a Szaturnusz, vizsgálják a fapadosok működését

2024.06.27

A káosz a Halak jegyhez tartozik. A Szaturnuszhoz a rendszerek, a megbízhatóság, a felelősségvállalás és a társadalmi normák, szabályok betartása. A következményekkel szembenézni a legnehezebben a Halaknak megy. Gondoljunk a megfoghatatlan természetükre, amely mint a kámfor, eltűnik, ha érzelmileg kellemetlenség áll fenn. A Szaturnusz a Halak jegyében a felelősségvállalás problematikáit jeleníti meg főként az olyan szektorokban, ahol magas a lelki érzékenység, kiszolgáltatottság vagy függőségi viszony szemben az empátiát nélkülöző tisztességtelen üzleti magatartásokkal szemben.

A Wizz Air, mint szervezetre is lehet horoszkópot készíteni. Én a működésének megkezdésére állítottam fel a képletét, mivel ez az adat állt rendelkezésre, 2004. május 19-re. (00 óra 1 perc). És ehhez vetettem hozzá a tranzitokat, de előtte néhány szót ejtsünk magáról a szervezet képletéről csak nagyvonalakban. Ábra lejjebb.

Bika újholdnál indultak el, ami egyértelműen pénzügyi, gazdasági célokat jelez. A Bak aszcendens jelezheti az ultra fapadosságot, a minimalizmust és a körbelengő pesszimizmust. A képlet ura a 6.házba kerül, a szolgálat házába, együttállásban a Marssal, ami jelzi ambiciózus, merész, agresszív hozzáállását. Mind a Szaturnusz, mind a Mars a legkedvezőtlenebbül állnak a Rák jegyében, gyengék, nem tudnak megbízhatóan teljesíteni, igy a két bolygó együttállása a 6. házban önzésre, kicsinyességre és kapzsiságra utaló hozzáállásra mutat rá. Mivel a Mars a 3. ház ura is, így a közlekedés mellett a kommunikáció is fapadosra sikerül, ami a szükségletek tekintetében konfliktusokat, érzelmi indulatokat vált ki hétköznapi szinten. Van egy nagyon jól elhelyezett Merkúr a 3. házban a Bikában, a felszálló holdcsomóval, amely megnöveli a Merkúr erejét, így a közlekedés, repülés a környező országokban sikeres és egyre növekedő tendenciát, nyereséget jelez. E mellett a média befolyása is láthatóan erős; nyereségei és veszteségei óriási mértékben függhetnek a kommunikációs és a közlekedési szolgáltatások nyújtásának minőségétől. Nem megyek tovább a képlet elemzésében. Ha most ránézünk az éppen aktuális tranzitokra látható, hogy a Szaturnusz a 2. ház felett halad át, ami korlátozó hatással lehet a vállalat pénzügyeire, bevételeire vonatkozóan, illetve korábbi pénzügyi politikájának következményeivel is szembe kell nézni. A Szaturnusz továbbá a 10.ház urára a Plútóra is kvadrátot vet, amely a cégvezetőket és a cég hírnevét jelképezi, és a Szaturnusz hatása cselekvésre, változtatásra kényszeríti. Az Uránusz rajta áll az újholdon, sok váratlan, kiszámíthatatlan helyzet előtt áll még, a megújulás, átszervezés elkerülhetetlen. Nagyon röviden most ennyi.

Wizz air működés kezdete 2004.május 19. 0 óra 1 perc Bp.
Wizz air működés kezdete 2004.május 19. 0 óra 1 perc Bp.


Személy szerint nekem még soha nem volt semmilyen gondom a Wizz Air-rel, az elmúlt évben kétszer utaztam velük oda vissza, ami nem mérvadó. Ettől függetlenül bízom benne, hogy a rideg hozzáállás oldódni fog és kevesebb lesz tisztességtelenségről szóló komment a cég jövőbeni működése kapcsán és a retrográd Szaturnusz időszaka segít újra tervezni, feltárni és kijavítani a hibákat.