Halak telihold - 2022.09. 10.

2022.09.10

Azt tudtuk, hogy a szeptember fontos hónap lesz, és ma, amikor a Szűz Nap és a Halak Hold egymással szemben állnak, telihold napján éppen hat bolygó halad egyidejűleg visszafelé. A Merkúr mától visszafelé halad. Hinnénk, hogy idén már harmadjára? A Halak az áramlás jegye. Ha tudjuk merre tartunk és vannak értelmes céljaink (Szűz), az áramlás könnyed és felemelő. Erről szól a mai Halak telihold. Ahogyan a patak, vagy egy folyó is tudja hogy merre tart, ha van medre, amiben áradhat, előbb vagy utóbb egy nagyobb folyóba, tengerbe, óceánban találja magát. Célba ér.  Összeolvad, beleolvad egy nagyobb egészbe.


A Halak a hitet adja, amely szükséges az ismeretlenben való előrehaladáshoz. Nem szükséges túl sok intellektualizás most, átadhatod magad az inspirációknak és az új ismeretlennek. 

Utolsó állatövi jegyként a Halak jelzi, hogy egy ciklus végéhez értünk, eljött a tovább lépés ideje. A telihold mindig jó alkalom, hogy tudatosságunkban előre lépjünk, és ez a Halak jegyénél különösen fontos, mivel ez a beteljesülés és a befejezés jegye is egyben, ahol semmi sem állandó, minden változásban és hullámzásban van.

A Halak telihold jó lehetőség, hogy ráérezz a saját áramlásodra, összekapcsolódj a céljaiddal, és bármi, ami ennek útját állja, parttalan, "nem folyik", elfolyik, arra nézz rá és a képzeleteddel tereld a megfelelő irányba. 


A Halak víz jegy, amely a múlthoz is és a jövőhöz is egyaránt kapcsolódik. Érzékfeletti jegy, amely határtalanságáról és intuíciójáról is híres. A Halak Hold a Neptunusz közelében még jobban felerősíti az álmokat, és az azokban kapott üzenetek fontosságát. Kedvezőtlen esetben a telihold felerősítheti a bizonytalanságot és a félelmeket, elveszettség érzést, amelyek sokszor a céltalanságból erednek. Ha van világos és reális elképzelésünk arról, hogy mivé válhatunk, merre tartunk, megszűnnek a kételyek, feloldónak a félelmek. Legyenek céljaid, amelyek inspirálnak téged, hogy minél tartalmasabb életet élhess! Ez különösen fontos a mai világban.

Telihold pontos (Bp) 2022.09. 10. 12:00 Halak 17. fok.