Halak telihold - Ha flowban vagy, szabad vagy!

2021.09.19

Az idei év a Szaturnusz és az Uránusz tranzitjáról szól, amely az igazi belső szabadság megéléséhez kíván elvezetni. Ahhoz, hogy a Nagy Egész, amiben vagyunk, megváltozzon, ahhoz előbb a kicsi részeknek kell megváltoznia. Csak így tud egy egész rendszer megváltozni. Ez a kozmikus törvény. Ennek kapujában vagyunk most, amit a Halak telihold szimbolizál. Szűz a "Rész", a Halak pedig az "Egész". Egyik sincs a másik nélkül. A Halak az utolsó jegy, az őstenger, amiből egy új életciklus keletkezik. Az őszi napéjegyenlőség küszöbén a telihold rendkívül erőteljes fordulópontot jelez, spirituális ébredést. Életpálya módosítások várhatók, munka, állás, egészségügy terén is jelentős átalakulások lesznek. 

A Merkúr már nagyon lassú, hamarosan irányt vált, és a retrográd haladása rendkívül erős tapasztalásokat és pszichikai nyomást hoz majd. Ezzel egyidőben hat bolygó lesz retrográd október 6-ig, két hétre rá pedig már csak kettő. Az október óriási irányváltásokat jelez. Ne vállaljuk túl magunkat!

Minden teliholdkor az energiák tetőznek, egy döntési ponthoz érünk, ez az elengedés ideje. A Halak jele kettős jegy, szimbólumában a két hal különféle irányokba úszik. Nem lehet tovább úszni az árral céltalanul, az élet nem olyan folyó, amely döglött halként sodor magával, ezért ki kell jelölni, merre indulsz tovább. Valamit fel kell adni, alternatívákat kell találni, áldozathozatalra van szükség, az "én" feladására. Ahogyan a folyó magányosan indul útnak, növekszik a hegyek mentén, útközben csatlakozik más folyókhoz, nincs az az akadály, amit ne tudna leküzdeni, hogy eljusson oda, ahova akar. Ahogyan a folyó is megtalálja az utat a tengerhez, az istenihez, egyesül a forrással, amiből született, mi is megtalálhatjuk az utat az álmaink megvalósulásához, beteljesüléséhez. 

A Halak teliholddal a fejlődés egy újabb körforgása kezdődik meg, amely a teljesebbé válás lehetőségét hordozza. Töltődj, tisztulj, engedd, hogy a belső erőforrásaid felszabaduljanak, szükséged lesz rá. A szeretet folyója hadd vigye a régi hiedelmeidet, kételyeidet, hadd kanyarítson új irányokba! Engedd, hogy átfolyjon rajtad, a testeden, a sejtjeiden az isteni szeretet! 

Németvölgyi-Nagy Renáta

Halak telihold - Halak 28.fok - szeptember 21. hajnal 2h Bp.