Higgy abban, aki lenni akarsz! - Nap/leszálló együttállás - hamarosan napfogyatkozás

2021.11.23

Nem mondok azt hiszem azzal újat, hogy az idei év legnagyobb kihívása az, hogy képesek legyünk a személyiségünk, identitásunk átalakítására, a régi énünkről leválni és az új, emelt rezgéssekkel az új személyiségünket létrehozni. A régi rezgéssel már nem működnek bizonyos hitrendszerek, elképzelések, tanítások. A régiről való leválás pillanata ma eljött, köszönhetően a mai konstellációnak, illetve ráhangol a december 4-i Nyilas újholdra, a tényleges nagy energetikai fordulópontra. 

A Nap ma a leszálló holdcsomóponttal áll együtt a Nyilas 1.fokán, amihez a Merkúr is csatlakozik holnaptól. A Nap az életerőt, az identitásunkat képviseli. A leszálló holdcsomóval együttálló bolygók veszítenek erejükből. Ezért csökkenhet az önbizalom, az egészség, a vitalitás, hozhat fáradékonyságot, veszteségérzetet. A leszálló holdcsomó a karmikus tengely egyik oldala, a karmikus múlttal áll kapcsolatban. A Nap -, majd holnaptól a Merkúr - együttálása esetén a személyiségünkben rögzült régi mintáktól és gondolkodástól való megszabadulást jelképezi. A régi énünkről leválást, felszabadulást a múlt terheitől. Feszültségoldó és egyben felszabadító, ha kilépünk egy régi hozzáállásból, egy régi hitrendszerből, dogmából, és nem hagyjuk, hogy lenyomjon, lehúzzon. 

Ha fáradtak vagyunk, pihenjünk. A múlttal terhelt batyut - ha mindent belecsomagoltunk, le lehet ám tenni, mondjuk ma, holnap, holnapután. Az erőnket tartogassuk, mert kell az újnak, az új identitásunknak. Azt erősítsük, ne a régit. Higgy abban, amivé változni tudsz!

Tipp: Ne ragadjunk bele a régi elképzelésekbe, ideológiákba ott, ahol a születési horoszkópunk Jupitere található, valamint azon az életterületen, ahol a Nyilas jegye kezdődik a horoszkópunkban.