Idegesítő napok - több odafigyelés és óvatosság!

2021.08.04

Ezen a héten feszült állások vannak, a váratlan helyzetek matt. Ha az eltervezett dolgok nem sikerülnek, vagy nem cselekedhetünk szabadon, az apró bosszúságok túlterhelhetik az idegrendszert. Légy óvatos! A belső feszültség balesetek előidézéséhez vezethetnek.

Az Oroszlán jegyében járó Nap és Merkúr az Uránusz kvadrátjában van, amely főként egó-problémákat jelez, felerősítheti a gőgöt, arroganciát, hatalmaskodást, páváskodást és a függetlenségi törekvéseket.

Erről a konstellációról a fenséges páva jutott eszembe, amely szépségével, egyediségével kirí a tömegből, eltér az átlagtól (uránikus). A Nap az egyediségünket képviseli. Arra emlékeztethetnek ezek a napok, hogy találjunk vissza a saját szépségünkhöz, egyediségünkhöz, értékeljük magunkat, bízzunk saját értékeinkben. Az Oroszlán jegye a méltóságról, a szabadságról szól, így ezek a napok arra emlékeztetnek, hogy hatalmadban áll elengedni függő helyzeteket, kapcsolatokat, hogy szabaddá válva megőrizd méltóságodat.

Az uránuszi energiák arra is ösztönöznek, hogy vigyünk több színt, vidámságot, rugalmasságot az életünkbe, amivel képesek vagyunk felülemelkedni az esetleges kellemetlen helyzeteken.