Július a nagy változások hónapja

2022.07.11

A július igazi LÉLEKÉBRESZTŐ hónap, amit az Uránuszhoz lehet kapcsolni, mivel ő a nagy ébresztő a bolygók közül. Jelenlegi pozícióban rendkívül kiemelt helyen áll - együttállásban a felszálló holdcsomóval és a Marssal a Bikában. Az Uránusz rezgése magasabb szférákból érkezik, ezért sokkal intenzívebbnek, vibrálóbbnak, élénkebbnek élhetjük meg, mindemellett rendesen igénybe veszi az idegrendszert, emiatt fokozza az ingerlékenységet is. Egyszerűen túlbuzognak az energiák, rendkívül sok a változás. Aki azon gondolkodik, hogy változtasson -e, hát ezek most a változást hozó energiák. 

Az Uránusz az a bolygó, amely ráébreszt saját erőnkre, a saját egyediségünkre és arra, hogy használjuk az agyunkat! Aki erre ráébred, az a függőségi viszonyokat képes átlátni maga körül és a világban, és új úton elindulni. Az Uránusz olyan, mintha egy új áramkörbe kapcsolna be, egy új tudatosságba, ami erőteljes szellemi fejlődéshez segít hozzá. Ha viszont az energiák nem ott haladnak, ahol rendesen haladniuk kéne, azaz a készülék (mi) zárlatos lesz (túl nagy a feszültség), akkor lecsap a biztosíték. Ez az Uránusz hatásának a kedvezőtlenebb verziója.

A Bikában járó Uránusz itt kollektív szinten ki akarja robbantani azokat, akik még a biztonság (Bika) keresésben ragadtak, és arra sarkallnak, hogy feladjuk a ragaszkodást az anyagi biztonsághoz vagy stabilitáshoz, amely a félelmeink miatt eddig csak elzárta az utat saját magunk tiszta lényünk valódi potenciálja elől. Úgy is fogalmazhatnám, hogy biztonságban az van és lesz, aki önmagát keresi, önmagához kapcsolódik, önmaga erejét, saját működését érti és éli, és döntéseiben meghallja, amit az ösztönei, az intuíciói jeleznek. ÖNAZONOSAN. Ennek van jövője. 

Nincs értelme filozofálgatni, hogy mi lesz, mi fog történni. Lényegtelen. Nem számít, hogy milyen bolygó mit fog hozni. Az számít egyedül, hogy ezek a bolygóhatások hogyan terelnek önmagunk felé, ahhoz a lényünkhöz, akik vagyunk. A jövő hagy legyen Isten titka! Lesz-e háború? Mennyi lesz az Euró? Nem mindegy? Mi emberek foglalkozzunk csak a jelennel!

Engem személy szerint nagyon "pörgetnek" az uránuszi energiák, sok az infó, sok a történés. Van, hogy azt hiszem, most lesz egy kis időm pihenni, nyugiban meginni egy kávét, ám valami mindig történik. Minden idegszálam a jelenben tart. Vannak napok, hogy estere már gondolkodni sem tudok, azt érzem, nem tudok már több információt és impulzust befogadni. Az Uránusz villámsebességével nem tudok versenyezni. "Szétcsap", ha nem húzom ki magam időnként a konnektorból. Amikor nem vagyok itt a facebookon, nincs poszt, akkor épp kihúztam...

Július 13-én Bak telihold lesz, készítettem is tegnap róla egy videót, de nem lett jó a hang, halk lett- ma pedig piszok fáradt voltam. Talán majd holnap...Valamilyen formában meg fogom osztani.

Addig is csodás napokat! Reni

Kép - pinterest