Kos újhold - tudd, hogy ki vagy!

2019.04.05

Ma délelőtt vált pontossá az újhold a Kos jegyében (15 fokon). Az újhold mindig a befele figyelés ideje, a belső erők egyensúlyba hozása, töltekezésé. 

Az aktív Kos jegyében létrejövő Nap-Hold együttállás szélsőséges és erőszakos energiákat mozgathat meg. Zaklatottság, stressz és kimerültség jelentkezhet. Minden amitől még belül szenvedünk, elnyomtunk, az ki akar jönni. Az események ilyenkor nem kívül, hanem belül zajlanak. A Szaturnusz-Plútó hatása miatt rendkívül intenzív érzeteket élhetünk meg. Ha bármilyen düh még lappang bennünk az elmúlt hetekből, akkor azok most jelentkezhetnek, segítve a tisztulást, elengedést. Ezt a folyamatot most aktív áloméleten keresztül (Neptunusz-Merkúr-Vénusz együttállás) is megélhetjük. 

A Kos a független Én jegye. Új lendületet vehet az életünk, figyeljünk önmagunkra, és merjük előhozni a valódi lényünkben rejlő gazdagságot, jöjjünk tisztába saját értékeinkkel, és nem utolsó sorban éljük meg önmagunk függetlenségét. Hányadán állsz magaddal? Tudd, hogy ki vagy!