Mars-Neptunusz kvadrát - a hited adja az erőt

2022.01.11

A Mars a Nyilasban feszült állásban van a Neptunusszal, a kvadrát ma vált pontossá. Már az elmúlt napokban is éreztette hatását. Valaki ettől vagy felpörög, vagy punnyad.

A Mars a feszültséget jelzi, a Neptunusz a feloldódást, ezért szükséges, hogy a felgyülemlett energiáknak megtaláljuk a helyes útját. Lehet rendkívül inspiráló, energikus állás a tüzes Nyilas jegyben, de hozhat bizonytalanságokat is, a víz, Halak (Neptunusz) kiolthatja a lelkesedést. A Mars a Nyilas jegyében hatalmas mennyiségű hittel töltődik, amelyet a Neptunusz próbára tehet, megkérdőjelezhet sok mindent. A belső hangunkra, a megérzésekre érdemes hallgatni.

Aki most erőtlen, elhagyatott, csalódott, az ráébredhet, hogy elveszíthetett valamit, feláldozhatta magát, vagy oda adhatta erejét másoknak azért, hogy biztos talajt érezhessen a lába alatt. A talajvesztettség érzése gyakori ennél a konstellációnál, főként, ha el akartunk kerülni valamit. Természetesen hatalmas fejlődési lehetőség is rejlik ebben a konstellációban, ha nem a szélmalomharcokra koncentrálunk, hanem azokra a hiányosságainkra, pótcselekvéseinkre, amikről ha tudomást szerzünk, fejleszthetők.

A Neptunusz a ködösséget, az ármányt, a rágalmakat, a hazugságokat, a mérgezett környezetet is képviseli és ezekből az analógiákból következik, hogy a fertőzéseket is képviseli, amelyek mesterségesen mérgeznek, hogy megbontsák az egységet. A Neptunusz az isteni egységet, az igazi egészet(egészséget), a teremtésbe vetett bizalmat testesíti meg. A látásképtelenség viszi az embereket tévútra és veszítik el fokozatosan a kapcsolatukat a Mindenséggel. Mivel a Mars a szervezet immunvédelmét látja el, a szervezet könnyen legyengül ilyen bizonytalan környezetben, mert a Mars nem tudja mi ellen védekezzen. Ennél az aspektusnál gyakoriak a fertőzések, mérgezések vagy izomgyengeséggel járó megbetegedések. Figyeljünk oda magunkra!

Pozitív aspektusa ennek az állásnak az, hogy feloldjon régi állapotokat, félelmeket. Mars a harcot képviseli, a Neptunusszal már nem kell harcolni, így is lehet csatát nyerni. A feszültség generátora a hitünk, ami termeli az életenergiát most. A lelkesedni tudás tüzét gyújtsd meg, az álmaidban, a jövőbeni elképzeléseidben erősödj meg, érezd át ezt a melengető hitet a szíveden keresztül, ahogy áramlik! Légy hozzá türelmes és a többit bízd az égi segítőkre! Engedd, hogy változzanak a dolgok!


Legerősebben érintettek a változó jegyek - Ikrek, Nyilas, Halak, Szűz 20 -23. fok körüli bolygóállások, tengely esetén.

Ajánlás: A 2022-es év teljes asztrológiai áttekintése videón elérhető!