Merkúr a Halakban - 2019.02.10-04.18 (vlog)

2019.02.10

A Merkúr február 10-én belépett a Halak jelébe, aminek köszönhetően szuper érzékennyé válhatunk és több szürreális élményben lehet részünk, mint korábban. A Merkúr a kommunikációért felel, amely a Halak jegyében erős intuíciókat hozhat, ugyanakkor félreértéseket, zűrzavart, bizonytalanságot, titkolózást, befolyásolhatóságot. Önbecsapásra hajlamosít.

A Merkúr találkozni fog a Neptunusszal (többször is), amely tovább erősíti majd a Halak jelleget, ködösítéseket. Ne hagyjuk magunkat becsapni, megtéveszteni, befolyásolni, hanem figyeljünk oda a megérzéseinkre! Hozhat csalódásokat, szükségszerű kiábrándulásokat. Sok minden feloldódhat érzelmi szinten. Olyan érzések jöhetnek felszínre, amelyeket korábban az értelmünkkel elnyomtunk, mert nem akartunk tudomást venni róla.

A Merkúr március 5-én retrográd mozgásba kezd, így az év első retrográd mozgását megkezdi. Ez mindig tartogat múltbeli leckéket, amely az álmokról és az őszinteségről szólnak. Néhány gondolat a mai rövid kis videóban.

A Retrográd bolygók c. könyv itt megvásárolható >>> Segíthet értelmezést adni a retrográd bolygókkal születetteknek illetve hasznos útmutató is található benne a retrográd időszakokra.