Miben lesz más 2020? A 2019-ben meghozott döntéseink határozzák meg (+vlog)

2019.12.31

Az illúziók elvesztése, a realitások meglátása sokba kerülhetett és fájdalmas folyamatokkal, leválásokkal szembesíthettek 2019-ben, miközben a valódi emberi természet egyre jobban megnyilvánulhatott. Az ellentétes ideológiák kiütközése (a tisztelet  és az elfogadás hiánya, a kapzsiság, az irigység és a hatalomvágy pusztító folyamatokat indított el. Mindezek a külső körülmények nagy átrendeződéseket, új tiszta kezdetekhez segíthet hozzá 2020-ban. Mindezt a 2019-ben meghozott döntéseink határozzák meg, attól függően ki melyik utat választotta. Kevesebb illúzióval, több őszinteséggel az új jövő építése könnyebb lesz.

Napfogyatkozás a nyári napfordulón - az év kiemelt hónapja a Rák hava lesz

2020 a Hold éve lesz, de majd csak az asztrológiai újév kezdetétől, március 21-től. A Rák jegyét a Hold a uralja, ezért a Rák havára különösen oda kell figyelni 2020-ban, nagy erejű változások kezdődhetnek el itt. Június 21-én gyűrűs napfogyatkozás is lesz, nemcsak nyári napforduló, és ezzel egyidőben 5 bolygó lesz retrográd: Vénusz az Ikrekben, Merkúr a Rákban, Jupiter, Szaturnusz, Plútó a Bakban. A Jupiter a Bakban kissé "magunkra" hagy, magunkra leszünk utalva, ami a támogatásokat illeti. 

Hatalmi és gazdasági átrendeződések

A három sorstendenciákat alakító bolygó a Bak jegy végén komoly gazdasági átalakító folyamatokat indíthatnak el. Akik messzebbre nyújtózkodtak, mint kellett volna, azoknak a 2020-as év gazdasági folyamatai fejtörést okozhatnak, gondolok itt a hitelekre, kölcsönökre és a le nem tett illúziókra. A Szaturnusz utoljára amikor itt járt, szintén sok leválási folyamat zajlott a világban, pl. 1991-ben megszűnt a Szovjetunió. Ezzel kapcsolatos hasonlóan erőteljes folyamatok 2020 év végétől, 2021-ben várhatóak.

Döntéseid meghatározzák a 2020-at

Fontos év kezdődik - amely függ attól, hogy milyen döntéseket hoztunk meg 2019-ben. Rengeteg volt a leválás, az elszakadás, de erről majd egy külön bejegyzésben fogok írni a jövő év elején.

További érdekességek a 2020-as évről a videóban. Operatőr, vágás: Szabados Gabriella

Mindenkinek kívánok nagyon boldog újévet, sikeres 2020-as esztendőt!