Oroszlán újhold 07.28.

2022.07.28

Oroszlán újhold július 28. - Mars/Uránusz/Rahu július 27-augusztus 5. 

ARRA FIGYELJ, HOGY A VÁLTOZÁS NAPOSABBIK OLDALÁN LEGYÉL ÉS NE HAGYD MAGAD MENTÁLISAN BEFOLYÁSOLNI! 

Az Oroszlán jegyét a Nap uralja, amely az életünk forrása. A Hold is megérkezik július 28-án a Nap mellé és kettejük együttállásakor újholdról beszélünk. Ez a befelé figyelés, az elcsendesedés ideje, sokan ilyenkor lemerültnek érzik magukat, egy ciklus végéhez értünk, és mielőtt újra elindítanánk egy kört, vissza kell találni önmagunkhoz, a saját erőnkhöz, a szívünkhöz és a tekintélyünkhöz.

Az Oroszlán a hatalom, a vezetés jegye, amelyben az újhold létrejött - és ahogy az emberek többsége egyre jobban ébred rá saját erejére, hatalmára, találja meg belül saját vezetőjét, úgy változnak meg az erőviszonyok a világban is. Az Oroszlán a szív és a fény útját követi, és fix jegyként arra tanít, hogy szilárdan kiálljunk önmagunk szeretetében.

Az újhold egy erőteljes transzformációval esik egybe, amit a Rahu, Uránusz és Mars együttállása jelez a Bikában. Erről beszél most a legtöbb asztrológus, mivel nagyon ritka bolygóállás. Az Uránusz a hirtelen, váratlan, kaotikus eseményeket - a Marssal baleseteket, műszaki leállásokat, tűz és más, akár erőszakos eseményeket is jelezhet, energiájuk együtt robbanásveszélyes. (Az együttállás július 31-augugsztus 1-jén pontosodik be.) 

Bármi is történjen a világban, látni kell, hogy valami nagyon új van megszületőben, a nagy felismeréseket, és a nagy áttöréseket hozó energiákban már benne vagyunk. Arra figyelj, hogy a változás naposabbik oldalán legyél, ne a negatívon, és ne hagyd magad mentálisan befolyásolni! Egy mentális háború zajlik. A Rahu az illúzió nagymestere, démonizál, zavart kelt, mindent felnagyít a többszörösére, így a Marsot simán elvarázsolja, és rossz útra terelhet, elhitethet veled olyan dolgokat, amelyek csak illúziók. A Mars a vágyakat és az akaratot képviseli, ezért légy óvatos, visszafogott, alázatos, és ne engedd, hogy a vágyaid irányítsanak!

Figyelni kell az energiánkra is, hogy menyi energiát fordítunk feleslegesen mások figyelemkeresésére. Sokan vannak akik jól élik meg ezt az időszakot, jól vannak, mégis hagyják magukat elbizonytalanítani általuk tekintélynek aposztrofált emberek gondolatai által. Ennek most véget tudsz vetni, úgy, hogy nézd meg, ki hat rád mentálisan pozitívan vagy negatívan, és fogod tudni a helyes irányt. A saját utadat járva növelni tudod az életerődet, a tekintélyedet és a hatalmadat.

Az Oroszlánt a szív szeretete vezérli, és ez az újhold egy nagyszerű pillanat, hogy a saját szellemünket, a saját fényünket tápláljuk, és átengedjük magunkat a szeretettel teli változásoknak. 

Reni