Rádióinterjú - Szaturnusz-Plútó és a Rák telihold

2020.01.04

Január 12-án lesz egzakt a Szaturnusz és a Plútó együttállása. Innentől kezdve a Szaturnusz távolodik a Plútótól, szép lassan elkezdődhet az újnak az alapjainak a lerakása, új őszinte kapcsolatok létrehozása. 

Érdemes  megérteni a Plútó mitológiai történetét ahhoz, hogy jobban megértsük a plútói átalakulás és fejlődés lényegét, amely lelkünk legmélyén megy végbe. A "hiányzó" részek, ami alatt azt értem, ha pl. hiányzik a kisgyermeknek az anya védelme, az érzelmi biztonságot megadó ereje, ami miatt a szeretet és az intimitás értelmezése különféle zavart viselkedésekhez vezet. Ahhoz, hogy kialakuljon és végbemenjen a változás, előbb el kell veszíteni az ártatlan gyermeki ént azáltal, hogy az valamilyen formán ellenszegül és már nem engedelmeskedik vakon tovább a társadalmi elvárásoknak. Nagyon röviden összefoglalva ez a lényeg, de a többi a rádió beszélgetésből kiderül.

Rák telihold lesz január 10-én a Rák 20. fokán. Fokozott érzékenység és hangulatingadozás.

Macsánszky Anitával beszélgettünk a januárt meghatározó főbb konstellációkról. A teljes műsor az r24-en hallható január 5-én vasárnap reggel. (25:33)