Süllyedő hajók, süllyedő tervek?

2021.06.02

A mai Halak Hold borulásokat hozhatott, és egyben katalizálta a júniusi energiákat. Időben a ponthoz érkeztünk, ahol elértük a HATÁRAINKAT és összecsapnak a fejünk felett a negatív hullámok. Például a rossz szervezés, a határozatlan álláspont hiánya, átgondolatlanság vagy a túlvállalások miatti problémák begyűrűznek. Az is lehet, hogy csak a körülmények teszik most próbára a hitet. Bízz abban, hogy az élet mindent megad, amire szükséged van és ennek legyél határozottan a tudatában! Ez nem az optimizmusról szól - az félrevisz. A Halak utolsó állatövi jegyén áthaladó Hold egy kör bezárulását szimbolizálja. Ez az a pont, ahol már nem tudunk beavatkozni az események alakulásába. Sok a baleset, az erőszak, a váratlan esemény és sokan kerülnek kórházba is. Feszült állások.

A Halak jegye víz jegy, ahol az érzelmek áradata az óceánhoz hasonlítható, és mint egy nagy óceán, elboríthatnak a hullámzó érzések, elveszettség, csalódás, tehetetlenség és az együttérzés. A Halak kettős jegy, ellentétes áramlatokkal. Hogy melyik áramlatnak adjuk oda magunkat a döntéseinken múlnak.

Az érzékek nem csapnak be, az ítéletalkotás az, ami félrevezet.

Johann Wolfgang von Goethe

Fogyatkozások idején, amiben most vagyunk, gyakoriak a természeti katasztrófák, drámai események, ha ezt egyéb bolygóállások indokolják. Most erre van jó pár jelzés. A Neptunusz képviseli az óceánokat, a tengereket, a mérgezéseket, szennyezéseket, kórházakat, gyógyszereket, vegyszereket - pár jelentést megemlítve, és az Ikrek Merkúr - amivel feszült állásban van - képviseli a közlekedést, a szállítmányozást, a kommunikációt, a kereskedőket, a ravaszságot, terveket, testvéreket. Ezekkel kapcsolatos ügyek bizonytalanná válthatnak. Két évvel ezelőtt a Hableány katasztrófájakor állt pontosan így a két bolygó, a Merkúr az Ikrekben, a Neptunusz a Halakban. Ma két hírt is olvastam a hajók elsüllyedéséről. Valóságban is és szimbolikusan is, analogikusan, amikor süllyednek a hajók, az a tervek vagy egy élethelyzet összeomlásának a jelei. 

Fontos figyelmeztető jelek ezek, olyan negatív helyzetekre utalnak, amelyekről azt hisszük, hogy rendben vannak, hisz fent tud maradni a víz felszínén, miközben a reménytelenség súlya alatt mégis megborul. 

Természetesen nem mindenkit érintenek személyesen a mostani energiák, a teljesség igénye nélkül tendenciákról írtam. Akit érint érzi, akit nem, az nem, ne agyalja túl. Aki a sodrásirányban halad, az halad a jövő felé, aki árral szemben küzd, annak még van dolga a múlttal, a hamissággal, amit rendbe kell tenni. További részleteket a személyes horoszkóp alapján lehet kiértékelni.

Halak Hold idején (még holnap is) az álmok üzenetei nagyon erősek lehetnek. Figyeljünk oda a kapott jelekre! 

Reni