Szilágyi Áron a legyőzhetetlenek jegyében született (védikus)

2021.07.24

Amikor meghallottam a hírt, hogy Szilágy Áron újra olimpiai bajnok, az jutott eszembe, hogy egy ilyen kiváló sportólónak kell, hogy fontos bolygója együtt álljon a mai teliholddal, mivel a Hold ma egy olyan holdjegyben tetőzött, aminek a jelentése legyőzhetetlent jelent az indiai asztrológiában. Szilágyi Áron neve pedig egyet jelent ezzel a szóval. 

A Google születési időpont keresés eredménye nem hozott csalódást, e szerint január 14-én született, és a Bak Uttara Ashadában született. Itt található a Vénusza is. A mai telihold, amikor az energiák a csúcson vannak, a beteljesülést hozta el számára. 

Az "Ashada" legyőzhetetlent, veretlent jelent. Akik ebben a jegyben születtek érzik magukban a legyőzhetetlenséget. Uralkodó istensége a Visvadévák, az összes univerzális istenség szövetsége, akik ennek a világnak a jólétért dolgoznak. Akik ekkor születtek* a Nagy Bishmához hasonlíthatók a Mahabharátából: nagy az önuralmuk, nagy az állóképességük, harcosok közt a legnagyobbak, küzdenek az utolsó pillanatig, őszinték és jellemző még rájuk, hogy munkamániásak. 

Hatalmas gratuláció és elismerés!

*Uttara Ashadában születtek: január 14-23. Védikus horoszkópelemzésre jelentkezés itt érhető el.