Tegnap, ma, holnap és azután? - Szűz újhold

2019.08.30

A nagy és látványos feladatok mögött ott vannak a hétköznapok is. A tegnap..., a ma..., a holnap... és gondolni kell arra is, hogy..., hogy lesz azután? Ez rajtunk múlik! A föld elem dominanciáját hozza az augusztus 30-i Szűz újhold, amely a természetre és magára az életre, az életmódunkra helyezi a figyelmet. 

Föld dominancia -hétköznapi valóság

Ma és a holnapi nap folyamán 9 bolygó közül 7 bolygó a föld jegyekben jár. Ritkán figyelhető meg ilyen méretű egyensúlytalanság az őselemek között. Egy elem túlhangsúlyozottsága az adott elemből fakadó hiányosságokra, hívhatja fel a figyelmünket. A föld elem esetén a problémák forrása lehet a realitás -, a biztonság -, a nyugodtság vagy a szervezettség hiánya vagy ezek túlkompenzálása, pl. túlaggódás. A lényeg, hogy kerüljünk két lábbal a földre, érezzük a gyökereinket, a testi szükségleteinket, tegyünk többet a hétköznapunk kényelméért, kapcsolódjunk a saját belső stabilitásunkhoz, és a jelenhez!

Válogass, hogy az értékeshez juss!

A Szűz újhold mindig kitűnő időszak, hogy rendet tegyünk a fejünkben, a szívünkben, az életünkben. A nagy feladatok mellett pedig a hétköznapi életünkre is kell koncentráljunk! A szelektálás, a szortírozás időszaka - lelki és materiális síkon is. Válogassuk meg, szűrjük ki az életünkből azokat, amik fontosak, amiken változtatni vagy javítani szeretnénk. Ezek lehetnek tárgyak, kapcsolatok, emberek, viselkedési minták, rutinok, tanfolyamok stb. A saját feladatainkra, életvitelünkre, megújulásunkra összpontosítsunk! A múlt feldolgozása és megemésztése ebben a holdciklusban rendkívül kedvező és gyógyító, tisztító hatású. 

Az ingatlan ügyekre szintén aktívan hathat ez az időszak, eladásra, vételre.

A Szűz (5 bolygó), a Bak jegyűek (2) és a Bika számára lehet kiemelkedő időszak, illetve azok az életterületek, amelyek ezekre a jegyekbe esnek.

Kezdő évfolyamot indítok szeptember 24-től online - jelentkezés, részletek itt!