Veszélyzónán halad át négy bolygó - védikus

2021.07.17

A védikus égbolton a Vénusz a mai nap halad át az úgynevezett gandanta zónán, amely a Víz és a Tűz jelek között jön létre. Ezek mindig egymást követő jegyek, jelen esetben a Rák és az Oroszlán jegyről van szó. A víz és a tűz ellentétes erőket képviselnek: a tűz felmelegíti a vizet, a víz kioltja a tüzet; ezért itt a bolygók veszélyes átkelésre számíthatnak. Viharos érzelmi állapotok és időjárási események (árvizek majd tűz esetek) gyakran váltódnak itt ki. 

A Vénuszt szorosan követi a Mars az áthaladásban, július 20-21-én fog átkelni a veszélyzónán, de már most a közelében tartózkodik. A Mars és a Vénusz együttállása nem mondható kedvezőnek, nem egy boldogságot teremtő kombináció, mert diszharmóniát teremt a kapcsolatokban. A Vénusz békére és harmonikus kapcsolatra vágyik, a Mars a háború istenként azonban feszültséget, vitákat visz a kapcsolatokba. Az együttállás július 12-től érezhető. A Mars a Rák jegy végéhez érve különösen nyugtalan lehet és kimerült, több lehet a figyelmetlenség, a baleset. 

Négy bolygó fog átkelni ezen a gandanta ponton az elkövetkezendő napokban. Érdemes megjegyezni ezeket a napokat, és a nagyobb döntéseket, terveket lehetőleg ne ezekre a napokra időzítsünk, mivel ezen az áthaladásnál nem érzik biztonságban magukat a bolygók, sok lehet a bizonytalanság. Pl. koncentráció, önbizalom stb. Óvatosságra intő napok. 

Vénusz - július 16-17.
Mars - július 20-21.
Merkúr - augusztus 8.
Nap - augusztus 16.

Az átkelést követőn mind a Mars, mind a Nap erőt, bátorságot és önbizalmat kap az ügyek véghezviteléhez az Oroszlán jegyében. Az áthaladás spirituális szintlépést, újjászületést és új tapasztalatok megszerzését is jelentheti sok embernek.


Új facebook oldalt indítottam - Vég és Kezdet néven tudtok ismét követni. Instán is ugyanígy megtaláltok mostantól!