Vízöntő telihold augusztus 12.

2022.08.12

A telihold augusztus 12-én hajnal fél négy körül vált pontossá a Vízöntő 19.fokán, - hatását már előtte 1-2 nappal sokan megérezhették, pozitív megélésében például hatalmas szellemi koncentrációs képességet adhatott, ellenkező esetben frusztráció, feszültség, nyugtalanság, szorongás, egyedüllét érzések erősödhettek fel. Bármilyen nyomasztó érzés mögött megjelenhet az a valós igény, hogy szükségünk van nagyobb térre, önállóságra és szabadágra.

A telihold a retrográd Szaturnusszal állt együtt, amely a régi, múltbeli érzelmi állapotokra, belső félelmekre világíthatott rá. A félelem beszűkíti az elmét, sötéten láthatjuk a dolgokat, amivel lemeríthetjük magunkat. Érdemes tudatosítani és elengedni a telihold fényében mindazokat a gátakat, amelyekkel visszatérően korlátozzuk saját magunk haladását. 

A Vízöntő telihold nagyszerű lehetőség a tisztulásra és önmagunk felszabadításra, saját terünk létrehozására, amelyet az Uránusz energiái is támogatnak. A Szaturnusz a felelősséget és a fontos dolgokat képviseli, és mint az Idő ura azt üzeni, hogy nincs értelme várni, senki nem fogja helyettünk megtenni azokat a lépéseket, amikkel jobbá és szabadabbá tudjuk tenni az életünket. Helyettünk senki nem fogja vállalni a felelősséget. 

Ha valami idejét múlta, teremtsd meg azt a teret, amelyben szabad (Vízöntő) vagy és benne Önmagad (Oroszlán) tudsz lenni, Önmagad teljes szeretetében! Minden, ami ebben megakadályoz, engedd meg, hogy a múltad része legyen.

Reni

Ui: Szeptember 7-én indul az a bizonyos 7. (Szintézis modul Haladóknak) Részletek itt.