Vízöntő teliholdból duplázhatunk

2021.07.24

A mai telihold a Plútó és a Szaturnusz közé esik, két olyan bolygó közé szorul, amely mindkettő a múlthoz, a karmához, a szülői hatásokhoz, kontrollhoz, a befejezésekhez, lezárásokhoz kapcsolódik. Ez hozhat fizikai fáradtságot, lustaságot, főleg ha munkamániások vagyunk vagy ha elvesztettük motivációnkat. A Hold szorult helyzete miatt múltbeli negatív tapasztalatok újraélése is lehetséges. Ezek mindaddig ismétlődnek, amig nem tanuljuk meg legyőzni a negatív hatásokat, elengedni gyenge pontunkhoz való ragaszkodást.* 

A Hold behatároltsága bizonyos csapdahelyzet érzetét hozhatja felszínre, amely összefügghet egzisztenciával, ingatlannal, karrierrel, egészséggel. Felszínre hozhat fogproblémákat, ízületi, gerinc bántalmakat. Teliholdkor fel szoktak erősödni a fizikai testi tünetek. Az elegendő vízfogyasztásra különösen figyeljünk oda!

A Vízöntő jegye már a jövőre fókuszál, itt azonban a Hold még nagyon a jegy elején van. A múlt dolgain ténylegesen túl kell jutni, foglalkozni kell vele, hogy szilárd alapokra lehessen építeni a jövőt. Erős tisztító energiákat hoz a telihold.

Szükség van önfegyelemre, jól kijelölt határokra, szervezettségre, trendfigyelésre, gyakorlásra. A Szaturnusz késleltet, arra int, hogy ne vállald túl magad, tudd, hogy a Hold itt nagy küzdő, nagy harcos, mégis türelemmel, önuralommal képes kikerülni a felesleges harcokat. Ez egy lehetséges útja, hogy másik, egy érettebb szintre lépjünk. A második Vízöntő teliholdnál a Hold a Jupiterre találkozik, amely az élet világos oldalára tekint rá.

Vízöntő-Oroszlán Holddal, Nappal, aszcendenssel születettekre erőteljesebben hathat, illetve, ha  felszálló-leszálló holdcsomó a telihold közelében (5 fokra) található.

*Amely születési horoszkóp házad felett található az aktuális telihold, az az életterület lesz érintett - ez kiegészítő infó, ha ismered a horoszkópodat. Ha még nem ismered, de szeretnéd megismerni, akkor gyere el az augusztus 22-i képzésemre, személyesen megtanulhatod. Írj a reni.nagy@gmail.com címre és emailben küldöm a részleteket!