OROSZLÁN JEGY

Az Oroszlán jegy jellemzése - Nekik tényleg minden jár?

Az Oroszlán jegy szereti az életet, szereti a sikert, és hajlandó is ezért tenni. Emiatt sok irigye is van. Azok az Oroszlánok, akiknek a siker korlátozva van, akiknek nem adják könnyen, vagy bekorlátozza őket, nagyon tudnak szenvedni, és az ezzel járó visszavonulást nem élik meg jól, szintén iriggyé tudnak válni. 

5 tulajdonság, amit mások gondolnak egy Oroszlánról

  1. Uralkodó
  2. Egoista
  3. Kreatív
  4. Nagyvonalú
  5. Pompakedvelő

Nézzük, mi az igazság!

Egy Oroszlán általában sosem marad észrevétlen. Arra született, hogy előtérben legyen. Uralkodói jegy, amelyet a Nap ural. Ha egy kiegyensúlyozott Oroszlán megjelenik, úgy keringesz körülötte, mint ahogyan a Nap körül a bolygók: vonzereje megigéz, ereje elbűvöl, és csak azt veszed észre, hogy nem tudsz nem rá figyelni. Nem látunk mást, csak őt! Szíve nyitott, életereje, életrevalósága pedig magával ragad. Jó érzés a közelében lenni.

Egoista jegy

Igen, de ez csak azoknál az Oroszlánoknál nyilvánul meg, akiknek nagyon kevés önbizalmuk van, és folyton visszaigazolást keresnek. Ők csak magukra figyelnek, és arra, hogy kapjanak: legfőképp figyelmet és szeretetet. Amelyik Oroszlán nem fél attól, hogy elveszíti a népszerűségét, az egyensúlyban van, szereti önmagát, mások becsülik, bíznak benne, és anélkül hogy akarná vagy észrevenné, a társaság vagy a figyelem középpontjává válik, köszönhetően a kisugárzásának. Van, akinek ez teher, de meg kell értenie, el kell fogadnia, hogy uralkodásra született.

A hagyomány szerint az Oroszlán testesíti meg a szerelem és a kreativitás fogalmát.

Az Oroszlán szerelemre vágyik, és nagyon tud szeretni!

A szerelem érzésébe szerelmesek. Alapvető életigenlő hozzáállásuk adja számukra a kreatív erőt, amellyel képesek átszellemült állapotban alkotni, új dolgokat teremteni, minden más jegynél könnyedebben. Ugyanakkor félnek a középszerűségtől, ezért keresik a kreatív lehetőségeket és szerepeket, művészi tevékenységeket, amikben vágynak megtalálni önmagukat, felfedezni, hogy kik is ők valójában.

Pompakedvelő

Igaz, bár nem minden Oroszlánt dob fel a csillogás és az arany, de a minőség igen.

Nemcsak önmagukat szeretik, nemcsak önmagukkal nagyvonalúak, de másokat is szeretnek boldoggá tenni. Ezt amikor kifejezik, nem aprózzák el. Nagyvonalúak és gálánsak. Nem sértődnek meg persze, ha ebben az ő nagyszerűségüket újra és újra felfedezik, de annak már nem kell hangos ünneplésben végződnie. Csak vegyék észre.

Végezetül ne felejtsük el megemlíteni néhány jellemző árnyoldalát az Oroszlánnak. A hiúság, a hatalomvágy, az érvényesülési vágy néha túlteng, és átcsaphat önteltségbe, nagyképűségbe, dorbézolásba. 

Az éntudatuk valóban erős

Régen valóban egoista voltam, mára már csak tökéletes!" -olvastam egy hozzászólásban, ami ugyan vicces, de beszédes is.

Ha a társatok Oroszlán

Július 23-augusztus 23.
Július 23-augusztus 23.
  • Hagyni kell őt vágyakozni
  • Ne vegyétek el tőle az örömöt, amit a sóvárgás szerez
  • Féltékeny, és nem osztozik másokkal. Ízlése kifinomult, és a partnerétől is ezt várja
  • Olyan társ, aki mindenért vállalja a felelősséget, és mindent megtesz, hogy örömöt szerezzen és kényelmes életet biztosítson

Vissza a többi csillagjegyhez>>>