Retrográd bolygók - Karma, látszat és valóság

Terjedelme: 200 oldal 

Az emberek kb.80-90%-nak van retrográd bolygóállása a születési képletében. Ezek befejezetlen karmára utalnak, amely helyzetek, feladatok ismétlésével folyamatos fejlődésre és önmegismerésre késztetnek bennünket. 

A lélek már nagyon szeretne megnyugodni, de nem tud. Volt egy út, amin szépen haladt, de erről valahol, valamikor letért. A lélek a jelen földi életében most keresi az oda visszavezető utat, amit akkor találhat meg, ha előbb önmaga felé indul el.

A "Retrográd bolygók" egy rendhagyó könyv, amely túlmutat a megszokott általános leírásokon. Hangvétele személyes, néhol felkavaró, sokszor őszinte és szembesítő és csak ritkán simogató.

Azok számára is érthető, akik még nem tanultak  asztrológiát. Az önismeretre, a mélyben meghúzódó elakadásainkra, tudattalan ellentmondásainkra fókuszál.

FIZETÉS-Szállítás: a webshopon keresztül.

Ha több könyvet rendelsz, kérlek, előtte írj, hogy a várható szállítási költséget megírhassam. Fizetés: átutalással vagy kártyával. Utánvét esetén írj emailt, egyedileg tudom csak kezelni. Külföldre postázás esetén kérlek írj, megoldjuk.

Rendelés: reni.nagy@gmail.com

E-BOOK formátumban is megrendelhető 7.500 Ft) . Az e-book NEM pdf. Az e-book e-PUB formátumú online könyvet jelent, melyhez e-book olvasóra van szükség. HA nincs az eszközödön e-book olvasó alkalmazás, akkor töltsd le a netről a CALIBRE nevű ingyenes szoftvert, hogy használni tudd az e-bookot. Az e-bookot e-mailben küldöm meg azután, hogy kifizetted átutalással a könyv árát. A díjbekérőt kérlek várd meg.


7 990 Ft

Honnan tudom meg, hogy van-e  retrográd bolygóm?

A könyv függelékében évszám szerint (1955-2005) is ki tudod keresni, illetve használd ezt az ingyenes kalkulátort! Ha látsz a bolygók mögött 'R' betűt, akkor van. A többit a könyvből is érteni fogod. 

Akik már olvasták...

könyv visszajelzések

Walgerné Tamás Annamária

"Megkaptam. Beleolvastam. Imádom. Hálás vagyok. Köszönöm. Nagyon hasznos infókat szemezgetek a könyvedből. Tudod a sok "aha érzés, meg "ha én ezt tudtam volna".....Nagyon szeretem."

Gombos Erika

"Köszönöm a könyvet, zseniális!!!! 2010 óta tanulok asztrológiát, elég sok könyvet olvastam már, azonban a Te könyved világos, tiszta, életszerű, gyakorlatias, nagyon tetszik!!! Őszintén gratulálok!"

Tivald Orsolya

"A Retrográd bolygók című könyv nemcsak egy kiegészítő információ a nyugati asztrológia rendszerében, hanem ezzel a tudással együtt lesz teljesebb. Nagyon sok mindennapi élethelyzet, viselkedési reakció nem lenne érthető, ha a retrográd hatást nem vennénk figyelembe. A konfliktusok nagy része köszönhető ennek a hatásnak, így rálátást és megértést is csak ennek figyelembevételével kaphatunk. Köszönöm az általa kapott segítséget!"

Kopár Krisztina

"Édesanyám nem igazán mutatott érdeklődést az asztrológia, vagy a bolygókkal kapcsolatos ismeretek iránt. Amikor meglátogat, mindig megmutatom a legfrissebben beszerzett könyveimet - legutóbb így többek közt most a Te könyved is, Reni:). Megnéztük Anyu retrográd bolygóit, és elkezdtük olvasni az Őt érintő részeket - megdöbbentő volt megtalálni az életeseményeit a leírásokban, látni az "aha-élményeit", úgyhogy kérem szépen a plusz könyvet Anyunak! :) "

Molnár Erika

"Nem hízelgésként, de fantasztikusan jó lett. Nem olvastam még el a teljes könyvet csak a bevezető részt, a retrográd Merkúrt és a Szaturnuszt. Újra és újra olvasom ezeket. A Merkúr részben olyanokat írtál, hogy leesett az állam. Bő 1 évvel ezelőtt barátnőmmel beszélgettünk előző életekről. Mondtam neki, hogy jó lenne egyszer megtudni miért nem adatott meg nekem a gyerek. Valamiért azt érzem valami nagyon rosszat tettem előző életemben a gyerekemmel, bántottam vagy valami ilyesmi. Biztos nem véletlen az, hogy ha olyan filmet látok, vagy könyvet olvasok, ahol valaki elveszíti a párját, gyerekét , kisállatát bőgök mint a zápor és olyan mély fájdalmat érzek, amit nem éreztem ebben az életemben. Erre olvasom a könyved és húúúúú! Nem gondoltam volna, hogy ebben a könyvben fogok feketén-fehéren magyarázatot találni a megérzéseimre, életem történéseire, gondolataimra.Más hallani, tanulni arról és más átérezni hogy van előző élete az embernek. Emiatt valahogy tapinthatóbbnak is érzem azokat a feladatokat amiket áthoztam erre az életre. Hihetetlen és hátborzongató. Az is tetszik még, hogy nagyon olvasmányos, könnyen érthető. Szóval csak gratulálni tudok! Remélem lesz még folytatása."

Tomor Viktor

" Elolvastam a könyved és ezúton is gratulálok hozzá! Jó nyelvezettel, érthetően, hétköznapi példákkal alátámasztva sikerült a témát körüljárnod. Mindemellett, rávilágítottál olyan sarkalatos pontokra, amikkel nagyon nehéz szembenézni  - számomra a karmikus vállalás mindenképpen ide tartozik. Persze nehéz bizonyos dolgokat így is elfogadni, de mindenesetre könnyebb. Igazi mankóként fog szolgálni a könyved, ezúton is köszönet érte! Közben már anyum is kiolvasta, szerinte is hiánypótló alkotás. "