Retrográd bolygók - Karma, látszat és valóság

Az emberek 90%-nak van retrográd bolygóállása a születési képletében. Ezek befejezetlen karmára utalnak, amely helyzetek, feladatok ismétlésével folyamatos fejlődésre és önmegismerésre késztetnek bennünket. 

A lélek már nagyon szeretne megnyugodni, de nem tud. Volt egy út, amin szépen haladt, de erről valahol, valamikor letért. A lélek a jelen földi életében most keresi az oda visszavezető utat, amit akkor találhat meg, ha előbb önmaga felé indul el.

A "Retrográd bolygók" egy rendhagyó könyv, amely túlmutat a megszokott általános leírásokon. Hangvétele személyes, néhol felkavaró, sokszor őszinte és szembesítő és csak ritkán simogató.

Azok számára is érthető, akik még nem tanultak  asztrológiát. Az önismeretre, a mélyben meghúzódó elakadásainkra, tudattalan ellentmondásainkra fókuszál.

JELENLEG CSAK BELFÖLDRE TUDOK KÉZBESÍTENI. Külföldre postázás esetén kérlek írj, megoldjuk.

Belföldre postaköltség 685 Ft egy db könyv esetén. Ha többet rendelsz, kérlek, előtte írj, hogy a várható szállítási költséget megírhassam. Fizetés: átutalással vagy kártyával. 

Rendelés: reni.nagy@gmail.com

E-BOOK formátumban is megrendelhető a Google Play Áruházban. Link

3.450 Ft

Honnan tudom meg, hogy van-e  retrográd bolygóm?

A könyv függelékében évszám szerint (1955-2005) is ki tudod keresni, illetve használd ezt az ingyenes kalkulátort! Ha látsz a bolygók mögött 'R' betűt, akkor van. A többit a könyvből is érteni fogod. 

Akik már olvasták...

könyv visszajelzések

Walgerné Tamás Annamária

"Megkaptam. Beleolvastam. Imádom. Hálás vagyok. Köszönöm. Nagyon hasznos infókat szemezgetek a könyvedből. Tudod a sok "aha érzés, meg "ha én ezt tudtam volna".....Nagyon szeretem."

Gombos Erika

"Köszönöm a könyvet, zseniális!!!! 2010 óta tanulok asztrológiát, elég sok könyvet olvastam már, azonban a Te könyved világos, tiszta, életszerű, gyakorlatias, nagyon tetszik!!! Őszintén gratulálok!"

Tivald Orsolya

"A Retrográd bolygók című könyv nemcsak egy kiegészítő információ a nyugati asztrológia rendszerében, hanem ezzel a tudással együtt lesz teljesebb. Nagyon sok mindennapi élethelyzet, viselkedési reakció nem lenne érthető, ha a retrográd hatást nem vennénk figyelembe. A konfliktusok nagy része köszönhető ennek a hatásnak, így rálátást és megértést is csak ennek figyelembevételével kaphatunk. Köszönöm az általa kapott segítséget!"

Kopár Krisztina

"Édesanyám nem igazán mutatott érdeklődést az asztrológia, vagy a bolygókkal kapcsolatos ismeretek iránt. Amikor meglátogat, mindig megmutatom a legfrissebben beszerzett könyveimet - legutóbb így többek közt most a Te könyved is, Reni:). Megnéztük Anyu retrográd bolygóit, és elkezdtük olvasni az Őt érintő részeket - megdöbbentő volt megtalálni az életeseményeit a leírásokban, látni az "aha-élményeit", úgyhogy kérem szépen a plusz könyvet Anyunak! :) "

Molnár Erika

"Nem hízelgésként, de fantasztikusan jó lett. Nem olvastam még el a teljes könyvet csak a bevezető részt, a retrográd Merkúrt és a Szaturnuszt. Újra és újra olvasom ezeket. A Merkúr részben olyanokat írtál, hogy leesett az állam. Bő 1 évvel ezelőtt barátnőmmel beszélgettünk előző életekről. Mondtam neki, hogy jó lenne egyszer megtudni miért nem adatott meg nekem a gyerek. Valamiért azt érzem valami nagyon rosszat tettem előző életemben a gyerekemmel, bántottam vagy valami ilyesmi. Biztos nem véletlen az, hogy ha olyan filmet látok, vagy könyvet olvasok, ahol valaki elveszíti a párját, gyerekét , kisállatát bőgök mint a zápor és olyan mély fájdalmat érzek, amit nem éreztem ebben az életemben. Erre olvasom a könyved és húúúúú! Nem gondoltam volna, hogy ebben a könyvben fogok feketén-fehéren magyarázatot találni a megérzéseimre, életem történéseire, gondolataimra.Más hallani, tanulni arról és más átérezni hogy van előző élete az embernek. Emiatt valahogy tapinthatóbbnak is érzem azokat a feladatokat amiket áthoztam erre az életre. Hihetetlen és hátborzongató. Az is tetszik még, hogy nagyon olvasmányos, könnyen érthető. Szóval csak gratulálni tudok! Remélem lesz még folytatása."

Tomor Viktor

" Elolvastam a könyved és ezúton is gratulálok hozzá! Jó nyelvezettel, érthetően, hétköznapi példákkal alátámasztva sikerült a témát körüljárnod. Mindemellett, rávilágítottál olyan sarkalatos pontokra, amikkel nagyon nehéz szembenézni  - számomra a karmikus vállalás mindenképpen ide tartozik. Persze nehéz bizonyos dolgokat így is elfogadni, de mindenesetre könnyebb. Igazi mankóként fog szolgálni a könyved, ezúton is köszönet érte! Közben már anyum is kiolvasta, szerinte is hiánypótló alkotás. "