Konzultáció

részletek

JELENTKEZÉS ELŐTT KÉRLEK OLVASD EL FIGYELMESEN!

1. Szükséges a pontos születési időpont, hely, óra, perc - a horoszkóp felállításához elengedhetetlen adat! E nélkül nincs horoszkóp.

Amennyiben az óra/ perc adatok csak részben pontosak (pl.1 órán belül valamikor), az életeseményekből lehet pontosítást végezni. Azonban minél tágabb a lehetséges időintervallum, annál nehezebb és összetettebb. Ha az időpont ismeretlen, születési óra/perc megtalálása körülbelül akkora kihívás, mint egy tűt a szénakazalban megtalálni. Ismeretlen óra/perc esetében sajnos pontosítást és tanácsadást sem tudok vállalni.

2. A tanácsadás elsősorban Rólad és a Te horoszkópodban rejlő lehetőségekről szól. Harmadik fél horoszkópjába, sorsába nem nézek bele, információt nem adok ki. Amennyiben kapcsolati összevetést szeretnél (szinasztria), úgy a kapcsolatotokra vonatkozó információkat vizsgálom milyen az összeillőségetek, mivel segítitek, mivel gyengítitek egymást. Mi lehet a kapcsolat célja, mi a megtanulandó lecke stb. Csupán kíváncsiságból kapcsolatot nem vizsgálunk.

3. Főbb életesemények, adatok megadása - miért szükséges?

Előzetesen szükségem van a születési adatokra és néhány nagyobb életesemény időpontjára, amelyet jelentkezési űrlap (Jelentkezés tanácsadásra gombra kattintva érhető el)  kitöltésével tudod elküldeni. Erre akkor is szükség van, ha már van pontosított horoszkópod. Én minden esetben ránézek. Az életesemények kitöltése, átgondolása is már egy remek hangolódás a tanácsadásra, mindamellett a horoszkópunkkal való "találkozás", a sorsunkba való bepillantás, vagyis önmagunkba tekintés egy szent és komoly dolog kell legyen szerintem. Az életeseményekből látszik, hogy a lélek a különféle lehetőségek közöl (analógiák) melyik megvalósulást választotta.

4.  Árak - Egy alkalom 60 /90/180 perc

Az első óra 25.000 Ft. Ezt követően óránként 14.000 Ft. Párkapcsolati elemzés esetén a díj 35.000 Ft 
Első alkalommal érdemes min. 90 perces konzultációt kérni.
EUR ár lista: 70 EUR/60p
Találkozás: online térben vagy személyesen.

5. Fizetési feltételek

Online tanácsadás esetén (Skype, Zoom, Messenger) előre utalással - jelentkezéskor kitöltött adatok alapján számlát küldök. Személyes konzultáció esetén készpénzben. A személyes konzultáció helyszíne Fót. Telefonos egyeztetés alapján.

6. Írásos elemzést nem vállalok. Készíts hangfelvételt!

Kizárólag személyes beszélgetésre van lehetőség az egyéni horoszkópodról. Érdemes saját célra hangfelvételt készíteni, vagy jegyzettel készülni a beszélgetésre. Ennek feltételeiről neked kell gondoskodni. Ha nem vagy jártas benne, előzetesen jelezd, és megoldjuk.

7. Előrejelzés (prognosztika)

Előrejelzéseket csak azok számára készítek, akik vágynak a valódi tudásra, akik elhivatottak és akiknek valóban segítségre van szükségük. Akik csak kérdezősködni szeretnének, azoknak prognózist nem tudok vállalni.

7.  Etikai kódex

Csak annak a személynek a sorsába nézhetünk bele, és adhatunk ki információt, aki azt kéri. Az asztrológusok komoly etikai irányelvek betartására esküdtek fel több éves tanulmányaik sikeres lezárása után, amely az emberek személyes jogait ilyen módon védik, illetve, hogy az asztrológia továbbra is tiszta segítő szándékot szolgálhassa. A jövő állandó fürkészése nem helyénvaló, Isten dolga. Útmutatásért azonban fordulhatunk az asztrológiához.

Hogyan zajlik egy konzultáció? Mit érdemes még tudni?

Beszélgetünk a horoszkópodról. Célom, hogy a Földön maradjunk, és értsük meg a benned végbemenő folyamatokat és reakciókat, amelyek a hozott mintáinkból, karmánkból gyökereznek. Segítséget az tud kapni, aki készen áll arra, hogy kérjen és elfogadjon. Az asztrológia és az intuícióm segítségével támogatlak benne.

  • Mire kapok választ? Alapvetően azokra a kérdéseinkre kapunk választ, amelyek befogadására készen állunk. Első lépésként érdemes megfogalmazni magunkban életünk mely területén akadtunk meg, mi az adott helyzet. A súlytalan kérdésekre, mint pl. "hogy mi lesz velem?" "mit látsz?" ezekre nem tud megfelelő választ adni az asztrológia.
  • Az asztrológia nem jóslás! A jövő kiderítésével, találgatásával nem szeretnék foglalkozni. A tanácsadás során arra fókuszálok, hogy a hozzám forduló a lehetőségeiből a legtöbbet kihozhassa sorsából, azáltal, hogy megérti azokat az összefüggéseket, amelyek jelen élethelyzetében hatással vannak rá.
  • Nincs jó és rossz sors! A karmánk alapvetően meghatározza, hogy milyen sorsot kaptunk, hova születtünk. Azonban a karmánk megértésével befolyásolni tudjuk a jövőnket, ezért fontos az önismeret.
  • Kell-e féljek, hogy rossz dolgot hallok? Halállal kapcsolatos dolgokat nem elemzek. Az egyén lehetőségeire, önmaga megismerésére helyezem a hangsúlyt. Tény, hogy az önismerethez kell bátorság, hogy szembe tudjunk nézni saját hibáinkkal. De haladni is csak úgy tudunk, ha tudjuk, mi hátráltat. 
  • Mennyire fog befolyásolni amit itt hallok? Miután emberek vagyunk, észlelünk, érzékelünk, ezért minden amivel kapcsolatba kerülünk, bármi, amit hallunk, látunk, amit felfogunk, az hat ránk. Ez is hatni fog Rád, és mivel Rólad lesz szó, jobban. Sokszor olyan, mint egy terápiás beszélgetés, csak nem egy pszichológusnál ülve. Tudd, hogy az asztrológus nem kész megoldásokban gondolkodik, nem dolga, hogy eldöntse mi helyes és mi nem. Nem az ő értékítélete szerint kell alakítanod az életed vagy döntened, hanem a sajátodé szerint, ez a te felelősséged. Az asztrológus felelőssége, hogy elfogadó legyen veled szemben, valótlant, hamis reményeket ne tápláljon, hívja fel a figyelmedet azokra a pontokra, amelyek fejleszthetők, és útmutatásai a teljesebb élet felé vigyenek.
  • Készíts hangfelvételt! Nagyon sok ügyfelem jelezte vissza, hogy néhány hónappal a beszélgetést követően mennyire hasznos volt újra visszahallgatni, mert új információkat hallott meg, amiket akkor még nem értett. Ha fel szeretnéd venni, kérlek gondoskodj a hangfelvétel technikai megvalósíthatóságáról. A Skype és a Zoom képes a videobeszélgetés rögzítésére.
  • A horoszkópelemzés.hu oldal (www.horoszkopelemzes.hu) üzemeltetője, Németvölgyi-Nagy Renáta hozzájárul ahhoz, hogy az asztológiai tanácsadásról személyes célra hangfelvétel készüljön, továbbá hozzájárul annak elektronikus tárolásához és továbbításához. A hozzájárulás nem terjed ki más felhasználási módokra, különösen, de nem kizárólagosan a nyilvánosságra hozásra és a terjesztésre.

UTALÁSI INFORMÁCIÓ:

HUF 10402197-86768271-52721000 Jogosult neve: Németvölgyi-Nagy Renáta

EUR IBAN HU95 10402197-86768271-52721017 SWIFT: OKHBHUHB

Köszönöm a bizalmat! Németvölgyi-Nagy Renáta 

JELENLEG CSAK KORLÁTOZOTT SZÁMBAN TUDOK TANÁCSADÁSOKAT ELVÁLLALNI.