Online Tanácsadás

Az online tanácsadás feltételei

Szükséges a pontos születési időpont, hely, óra, perc.

Amennyiben az óra/ perc adatok csak részben pontosak (1 órán belül), az életeseményekből lehet pontosítást végezni. Azonban minél tágabb a lehetséges időintervallum, annál nehezebb és összetettebb. Ha az időpont ismeretlen, születési óra/perc megtalálása körülbelül akkora kihívás, mint egy tűt a szénakazalban megtalálni. Ismeretlen óra/perc esetében sajnos pontosítást és tanácsadást sem tudok vállalni.

A tanácsadás elsősorban Rólad és a te horoszkópodban rejlő lehetőségekről szól. Harmadik fél* horoszkópjába, sorsába nem nézek bele, információt nem adok ki. Amennyiben kapcsolati összevetést szeretnél (Szinasztria), úgy a kapcsolatotokra vonatkozó információkat vizsgálom, milyen az összeillőség, mivel segítitek, mivel gyengítitek egymást. Mi lehet a kapcsolat célja, mi a megtanulandó lecke.

Főbb életesemények, adatok megadása

Előzetesen szükségem van a születési adatokra és néhány nagyobb életesemény időpontjára, amelyet jelentkezési űrlap (Jelentkezés tanácsadásra gombra kattintva érhető el)  kitöltésével tudod elküldeni. Erre akkor is szükség van, ha már van pontosított horoszkópod. Én minden esetben elvégzem. Az életesemények kitöltése, átgondolása is már egy remek hangolódás a tanácsadásra.

Írásos elemzést nem vállalok.

*Mit jelent, hogy 3. fél horoszkópjába, sorsába nem nézek bele? Etikai kódex

Csak annak a személynek a sorsába nézhetünk bele, és adhatunk ki információt aki azt kéri. Kivétel, ha kiskorú - én azonban gyermekhoroszkópokkal etikai okok miatt nem foglalkozom. Sajnos sokan félreértik az asztrológiát, amely egy szent tudás, amely nem arra való, hogy más sorsában kiváncsiskodjunk vagy a belőle nyert tudás által hatalomra tegyünk szert, befolyásoló eszközként használjuk önös - vagy vélt érdekeink érvényesítésére. Az asztrológusok komoly etikai irányelvek betartására esküdtek fel, amely az emberek személyes jogait ilyen módon védik, illetve, hogy az asztrológia továbbra is tiszta segítő szándékot szolgálhassa.

Hogyan zajlik egy tanácsadás?

Beszélgetünk, ami interaktív. Célom, hogy a földön maradjunk, és értsük meg a benned végbemenő folyamatokat és reakciókat, amelyek a hozott mintáinkból gyökereznek. Ehhez a "munkához" Te is kellesz, hogy segítséget kaphass. 

 • Az asztrológiai szimbólumok visszatükrözik a bennük zajló folyamatokat, segítenek a saját szimbolikus nyelvezetükkel nagyobb rálátást nyerni az életünkre, megfejteni azt, és segítenek irányt mutatni. Régen a hajósoknak, vándoroknak is a csillagos égbolt jelentette a tájékozódási lehetőséget, hogy merre menjenek. Ha mered látni a Szaturnuszt, mered látni a Jupitert vagy azt a bolygót, ami "épp előtted" van, jobban segíti a helymeghatározásodat. Asztrológusként abban tudok segíteni, hogy megmutassam (vagyis tudatosítsam), hogy az ott jobbra fent a Szaturnusz... És lehet, hogy azt fogod rá mondani, hogy: "Oh igen, kezdem már látni mit üzen..." A figyelmet oda irányítom, ami ott van. 
 • Merj és tudj kérdezni! Alapvetően azokra a kérdéseinkre kapunk választ, amelyeket mi felteszünk és meg akarjuk érteni. Első lépésként érdemes megfogalmazni magunkban életünk mely területén akadtunk meg, mi az adott helyzet. Tehát, hogy miben várunk segítséget, miben szeretnénk tisztábban látni. A súlytalan kérdésekre, mint pl. "hogy mi lesz velem?" "mit látsz?" ezekre nem tud megfelelő választ adni az asztrológia.
 • Hány kérdéssel készüljek? Fő témákra érdemes fókuszálni, hogy azokba mélyebb szinten bele tudjunk menni. Általában 2-3 témánál többre nincs idő a 90 perces konzultációnál. Első alkalommal érdemes ezt választani. A túl sok kérdés elviszi a lényegről a figyelmet, és akkor az lesz, hogy mindenről beszéltünk, de holnapra már nem fogsz rá emlékezni. 
 • Az asztrológia nem jóslás! A jövő kiderítésével nem foglalkozom. A tanácsadás során arra fókuszálok, hogy a hozzám forduló a lehetőségeiből a legtöbbet kihozhassa, azáltal, hogy megérti azokat az összefüggéseket, amelyek jelen élethelyzetében hatással vannak rá.
 • Nincs jó és rossz sors! Az asztrológia nem szól arról, hogy az egyén mit valósít meg a horoszkópjából (lehetőségeiből), de arról igen, hogy milyen hatások érik. Ezek megértése nagy segítség azon az úton járva, amit tapasztalásnak hívunk.
 • Kell-e féljek, hogy rossz dolgot hallok? Halállal kapcsolatos dolgokat nem elemzek. Az egyén lehetőségeire, önmaga megismerésére helyezem a hangsúlyt. Tény, hogy az önismerethez kell bátorság, hogy szembe tudjunk nézni saját hibáinkkal. De haladni is csak úgy tudunk, ha tudjuk, mi hátráltat és mi visz előre. Én azt szoktam mindig mondani, hogy vannak a jó hatások és vannak a szükségesek.
 • Mennyire fog befolyásolni amit itt hallok? Fog, de nem az a célja, hogy befolyásoljon. Miután emberek vagyunk, észlelünk, érzékelünk, ezért minden amivel kapcsolatba kerülünk, bármi, amit hallunk, látunk, amit felfogunk, az hat ránk. Ez is hatni fog Rád, és mivel Rólad lesz szó, jobban. Olyan, mint egy terápiás beszélgetés. Az érzéseink mindig rólunk szólnak, nem a másikról és csak az tud felszínre jönni, ami ott van bennünk. Tudd, hogy az asztrológus nem kész megoldásokban gondolkodik, nem dolga, hogy eldöntse mi helyes és mi nem. Nem az ő értékítélete szerint kell alakítanod az életed vagy döntened, hanem a sajátodé szerint. Ez a te feladatod és felelősséged, mivel ez a Te saját életed! Az asztrológus felelőssége, hogy elfogadó legyen veled szemben, valótlant, hamis reményeket ne tápláljon, hívja fel a figyelmedet azokra a pontokra, amelyek fejleszthetők, hogy hozzá tudjon segíteni a  céljaid és a boldogságod eléréséhez. 
 • Készíts hangfelvételt! Nagyon sok ügyfelem jelezte vissza, hogy néhány hónappal a beszélgetést követően mennyire hasznos volt újra visszahallgatni, mert új információkat hallott meg, amiket akkor még nem értett. Ha fel szeretnéd venni, kérlek gondoskodj a hangfelvétel technikai megvalósíthatóságáról. A Skype és a Zoom képes a videobeszélgetés rögzítésére.
 • A horoszkópelemzés.hu oldal (www.horoszkopelemzes.hu) üzemeltetője, Németvölgyi-Nagy Renáta hozzájárul ahhoz, hogy az asztológiai tanácsadásról személyes célra hangfelvétel készüljön, továbbá hozzájárul annak elektronikus tárolásához és továbbításához. A hozzájárulás nem terjed ki más felhasználási módokra, különösen, de nem kizárólagosan a nyilvánosságra hozásra és a terjesztésre.

Mi fér bele egy tanácsadásba? 

 90 perces* és 60 perces konzultációk között választhatsz. Mindarról beszélhetünk, ami érdekel és belefér a választott időkeretbe. Ezek a következők lehetnek - vedd figyelembe, hogy kb. max 2 esetleg 3 téma fér bele egy 90 perces konzultációba.

 • Személyiség és sorselemzés: Megtanulandó feladatok, életleckék, karma.
 • Elakadások megértése bizonyos életterületeken: pl. munka-hivatás, anyagiak, szerelem, párkapcsolat, gyerek, egészség, család stb
 • Kapcsolati összevetés (szinasztria): két ember horoszkópjának összehasonlítása, közös feladataik meghatározása, a kapcsolat jellege és a benne rejlő lehetőségek elemzése.
 • Éves előrejelzés: adott időszak tendenciája, fókuszálandó területek meghatározása.

*Első konzultáció esetén érdemes a 90 perceset választani. Hamar elmegy, főleg, ha még pontosítani is kell esetleg!

Árak, fizetési feltételek ide kattintva érhetőek el. 

Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus tanácsadó