JELENTKEZÉS ELŐTT KÉRLEK OLVASD EL FIGYELMESEN!

1. Szükséges a pontos születési időpont, hely, óra, perc - a horoszkóp felállításához elengedhetetlen adat! E nélkül nincs horoszkóp.

Amennyiben az óra/ perc adatok csak részben pontosak (pl.1 órán belül valamikor), az életeseményekből lehet pontosítást végezni. Azonban minél tágabb a lehetséges időintervallum, annál nehezebb és összetettebb és időigényes. Ha az időpont ismeretlen, születési óra/perc érdemes megkeresni a kórház anyakönyvi osztályát. Ismeretlen óra/perc esetében sajnos pontosítást és tanácsadást sem tudok vállalni.

2. A tanácsadás elsősorban Rólad és a Te horoszkópodban rejlő lehetőségekről szól. Harmadik fél horoszkópjába, sorsába nem nézek bele, információt nem adok ki. Amennyiben kapcsolati összevetést szeretnél (szinasztria), úgy a kapcsolatotokra vonatkozó információkat vizsgálom milyen az összeillőségetek, mivel segítitek, mivel gyengítitek egymást. Mi lehet a kapcsolat célja, mi a megtanulandó lecke stb. Csupán kíváncsiságból kapcsolatot nem vizsgálunk.

3. Főbb életesemények, adatok megadása - miért szükséges?

Előzetesen szükségem van a születési adatokra és néhány nagyobb életesemény időpontjára, amelyet jelentkezési űrlap (Jelentkezés tanácsadásra gombra kattintva érhető el)  kitöltésével tudod elküldeni. Erre akkor is szükség van, ha már van pontosított horoszkópod. Én minden esetben ránézek. Az életesemények kitöltése, átgondolása is már egy remek hangolódás a tanácsadásra, mindamellett a horoszkópunkkal való "találkozás", a sorsunkba való bepillantás, vagyis önmagunkba tekintés egy szent és komoly dolog kell legyen szerintem. Az életeseményekből látszik, hogy a lélek a különféle lehetőségek közöl (analógiák) melyik megvalósulást választotta.

4.  Árak 2024. május 1-től

60 perces konzultáció 29.000 Ft.

A sorsodról, karmádról, horoszkópodról, aktuális kihívásokról, előrejelzés, egy aktuális élethelyzethez kapcsolódó kérdés elemzése.


90 perces (max 120 perces) konzultáció 43.000 Ft (Legnépszerűbb, első alkalommal ajánlott!)
Komplex tanácsadás, szinasztria kérdésekkel. Ez tartalmazza az előzőben leírtakat, plusz kapcsolati összevetés, összeillőség vizsgálatára is van lehetőség. Első alkalommal érdemes ezt választani, akkor is, ha nincs összevetés, hogy legyen idő átbeszélni a horoszkópodat. 

60 perces szinasztria konzultáció 39.000 Ft  
Kapcsolati, összeillőség elemzés, két ember képletének összevetése  Csak már meglévő kapcsolatra vizsgálható.

30 perces konzultáció - visszatérő ügyeleknek 15.000 Ft

EUR ár lista külföldön élőknek: 100 EUR/ 60p vagy 120 EUR/90p  ez egy fix ár, nem a HUF árlista átszámított értéke! Minden esetben ha EUR-val szeretnél fizetnél, ez a fix ár az irányadó.  
     Revolut: @renata476z

     EUR IBAN HU95 10402197-86768271-52721017 SWIFT: OKHBHUHB

Találkozás: online térben vagy személyesen. Skype nevem: renieye  https://join.skype.com/invite/meJX5nvKLKTd

5. Fizetési feltételek - Banki Előre utalás vagy Revolut - bakszámla infók a lap alján

Online tanácsadás esetén (Skype, Zoom, Messenger) előre utalással, számla alapján - jelentkezéskor kitöltött adatok alapján számlát küldök. Ezzel tudod biztosítani a helyed és lefoglalni az időpontot, amit előzetesen egyeztettünk. Az időont később módosítható ha legkésőbb 24 órával korábban jelzed, a pénz visszafizetésére nincs lehetőség. Személyes konzultáció esetén készpénzben. A személyes konzultáció helyszíne Fót, és csak ajánlás révén tudok ott fogadni ügyfeleket.


6. Írásos elemzést nem vállalok. Készíts hangfelvételt!

Kizárólag személyes beszélgetésre van lehetőség az egyéni horoszkópodról. Érdemes saját célra hangfelvételt készíteni, vagy jegyzettel készülni a beszélgetésre. Ennek feltételeiről neked kell gondoskodni. Ha nem vagy jártas benne, előzetesen jelezd, és megoldjuk.

7. Előrejelzés (prognosztika)

Előrejelzéseket csak azok számára készítek, akik vágynak a valódi tudásra, akik elhivatottak és akiknek valóban segítségre van szükségük. Akik csak kérdezősködni szeretnének, azoknak prognózist nem tudok vállalni.

7.  Etikai kódex

Csak annak a személynek a sorsába nézhetünk bele, és adhatunk ki információt, aki azt kéri. Az asztrológusok komoly etikai irányelvek betartására esküdtek fel több éves tanulmányaik sikeres lezárása után, amely az emberek személyes jogait ilyen módon védik, illetve, hogy az asztrológia továbbra is tiszta segítő szándékot szolgálhassa. A jövő állandó fürkészése nem helyénvaló, Isten dolga. Útmutatásért azonban fordulhatunk az asztrológiához.

Hogyan zajlik egy konzultáció? Mit érdemes még tudni?

Beszélgetünk a horoszkópodról. Célom, hogy a Földön maradjunk, és értsük meg a benned végbemenő folyamatokat és reakciókat, amelyek a hozott mintáinkból, karmánkból gyökereznek. Segítséget az tud kapni, aki készen áll arra, hogy kérjen és elfogadjon. Az asztrológia és az intuícióm segítségével támogatlak benne.

  • Mire kapok választ? Alapvetően azokra a kérdéseinkre kapunk választ, amelyek befogadására készen állunk. Első lépésként érdemes megfogalmazni magunkban életünk mely területén akadtunk meg, mi az adott helyzet. A súlytalan kérdésekre, mint pl. "hogy mi lesz velem?" "mit látsz?" ezekre nem tud megfelelő választ adni az asztrológia.
  • Az asztrológia nem jóslás! A jövő kiderítésével, találgatásával nem szeretnék foglalkozni. A tanácsadás során arra fókuszálok, hogy a hozzám forduló a lehetőségeiből a legtöbbet kihozhassa sorsából, azáltal, hogy megérti azokat az összefüggéseket, amelyek jelen élethelyzetében hatással vannak rá.
  • Nincs jó és rossz sors! A karmánk alapvetően meghatározza, hogy milyen sorsot kaptunk, hova születtünk. Azonban a karmánk megértésével befolyásolni tudjuk a jövőnket, ezért fontos az önismeret.
  • Kell-e féljek, hogy rossz dolgot hallok? Halállal kapcsolatos dolgokat nem elemzek. Az egyén lehetőségeire, önmaga megismerésére helyezem a hangsúlyt. Tény, hogy az önismerethez kell bátorság, hogy szembe tudjunk nézni saját hibáinkkal. De haladni is csak úgy tudunk, ha tudjuk, mi hátráltat. 
  • Mennyire fog befolyásolni amit itt hallok? Miután emberek vagyunk, észlelünk, érzékelünk, ezért minden amivel kapcsolatba kerülünk, bármi, amit hallunk, látunk, amit felfogunk, az hat ránk. Ez is hatni fog Rád, és mivel Rólad lesz szó, jobban. Sokszor olyan, mint egy terápiás beszélgetés, csak nem egy pszichológusnál ülve. Tudd, hogy az asztrológus nem kész megoldásokban gondolkodik, nem dolga, hogy eldöntse mi helyes és mi nem. Nem az ő értékítélete szerint kell alakítanod az életed vagy döntened, hanem a sajátodé szerint, ez a te felelősséged. Az asztrológus felelőssége, hogy elfogadó legyen veled szemben, valótlant, hamis reményeket ne tápláljon, hívja fel a figyelmedet azokra a pontokra, amelyek fejleszthetők, és útmutatásai a teljesebb élet felé vigyenek.
  • Készíts hangfelvételt! Nagyon sok ügyfelem jelezte vissza, hogy néhány hónappal a beszélgetést követően mennyire hasznos volt újra visszahallgatni, mert új információkat hallott meg, amiket akkor még nem értett. Ha fel szeretnéd venni, kérlek gondoskodj a hangfelvétel technikai megvalósíthatóságáról. A Skype és a Zoom képes a videobeszélgetés rögzítésére.
  • A horoszkópelemzés.hu oldal (www.horoszkopelemzes.hu) üzemeltetője, Németvölgyi-Nagy Renáta hozzájárul ahhoz, hogy az asztológiai tanácsadásról személyes célra hangfelvétel készüljön, továbbá hozzájárul annak elektronikus tárolásához és továbbításához. A hozzájárulás nem terjed ki más felhasználási módokra, különösen, de nem kizárólagosan a nyilvánosságra hozásra és a terjesztésre.

UTALÁSI INFORMÁCIÓK:

Lehetőség van Forintban és Euróban is fizetni akár Revoluton keresztül is. 

HUF (Forint) fizetési lehetőségek: 

K&H HUF 10402197-86768271-52721000
Jogosult neve: Németvölgyi-Nagy Renáta

HUF Revolut: @renata476z 

* * * * *

EUR fizetési lehetőségek Revolut:

Kedvezményezett
Renata Németvölgyi-Nagy
IBAN
LT34 3250 0045 0750 6328
BIC-/SWIFT-kód
REVOLT21
Bank neve és címe
Revolut Bank UAB
Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania

vagy K&H Bank EUR folyószámlára:  
IBAN HU95 10402197-86768271-52721017 SWIFT: OKHBHUHB

Köszönöm a bizalmat! Németvölgyi-Nagy Renáta