Tanácsadás

Az online tanácsadás feltételei

Szükséges a pontos születési időpont, hely, óra, perc.

Amennyiben az óra/ perc adatok csak részben pontosak (1 órán belül), az életeseményekből lehet pontosítást végezni. Azonban minél tágabb a lehetséges időintervallum, annál nehezebb és összetettebb. Ha az időpont ismeretlen, születési óra/perc megtalálása körülbelül akkora kihívás, mint egy tűt a szénakazalban megtalálni. Ismeretlen óra/perc esetében sajnos pontosítást és tanácsadást sem tudok vállalni.

A tanácsadás elsősorban Rólad és a te horoszkópodban rejlő lehetőségekről szól. Harmadik fél horoszkópjába, sorsába nem nézek bele. Amennyiben kapcsolati összevetést szeretnél, úgy a kapcsolatotokra vonatkozó információkat vizsgálom, milyen az összeillőség, mivel segítitek, mivel gyengítitek egymást.

Főbb életesemények, adatok megadása

Előzetesen szükségem van a születési adatokra és néhány nagyobb életesemény időpontjára, amelyet jelentkezési űrlap (Jelentkezés tanácsadásra gombra kattintva érhető el)  kitöltésével tudod elküldeni. Erre akkor is szükség van, ha már van pontosított horoszkópod. Én minden esetben elvégzem. Az életesemények kitöltése, átgondolása is már egy remek hangolódás a tanácsadásra.

Írásos elemzést nem vállalok.

Hogyan zajlik egy tanácsadás?

Beszélgetünk, ami interaktív. Célom, hogy a földön maradjunk, és értsük meg a benned végbemenő folyamatokat és reakciókat, amelyek a hozott mintáinkból gyökereznek. Ehhez a "munkához" Te is kellesz, hogy segítséget kaphass. 

 • Merj és tudj kérdezni! Alapvetően azokra a kérdéseinkre kapunk választ, amelyeket mi felteszünk és meg akarjuk érteni. Első lépésként érdemes megfogalmazni magunkban életünk mely területén akadtunk meg, mi az adott helyzet. Tehát, hogy miben várunk segítséget, miben szeretnénk tisztábban látni. A súlytalan kérdésekre, mint pl. "hogy mi lesz velem?" "mit látsz?" ezekre nem tud megfelelő választ adni az asztrológia.
 • Hány kérdéssel készüljek? Fő témákra érdemes fókuszálni, hogy azokba mélyebb szinten bele tudjunk menni. Általában 2-3 témánál többre nincs idő. A túl sok kérdés elviszi a lényegről a figyelmet, és akkor az lesz hogy mindenről beszéltünk, de holnapra már nem fogsz rá emlékezni. 
 • Az asztrológia nem jóslás! A jövő kiderítésével nem foglalkozom. A tanácsadás során arra fókuszálok, hogy a hozzám forduló a lehetőségeiből a legtöbbet kihozhassa, azáltal, hogy megérti azokat az összefüggéseket, amelyek jelen élethelyzetében hatással vannak rá.
 • Nincs jó és rossz sors! Az asztrológia nem szól arról, hogy az egyén mit valósít meg a horoszkópjából (lehetőségeiből), de arról igen, hogy milyen hatások érik. Ezek megértése nagy segítség azon az úton járva, amit tapasztalásnak hívunk.
 • Kell-e féljek, hogy rossz dolgot hallok? Halállal kapcsolatos dolgokat nem elemzek. Az egyén lehetőségeire, önmaga megismerésére helyezem a hangsúlyt. Tény, hogy az önismerethez kell bátorság, hogy szembe tudjunk nézni saját hibáinkkal. De haladni is csak úgy tudunk, ha tudjuk, mi hátráltat és mi visz előre. Én azt szoktam mindig mondani, hogy vannak a jó hatások és vannak a szükségesek.
 • Mennyire fog befolyásolni amit itt hallok? Fog, de nem az a célja, hogy befolyásoljon. Miután emberek vagyunk, észlelünk, érzékelünk, ezért minden amivel kapcsolatba kerülünk, bármi, amit hallunk, látunk, amit felfogunk, az hat ránk. Ez is hatni fog Rád, és mivel Rólad lesz szó, jobban. Olyan, mint egy terápiás beszélgetés. Az érzéseink mindig rólunk szólnak, nem a másikról és csak az tud felszínre jönni, ami ott van bennünk. Tudd, hogy az asztrológus nem kész megoldásokban gondolkodik, nem dolga, hogy eldöntse mi helyes és mi nem. Nem az ő értékítélete szerint kell alakítanod az életed vagy döntened, hanem a sajátodé szerint. Ez a te feladatod és felelősséget, mivel ez a Te saját életed! Az asztrológus felelőssége, hogy elfogadó legyen veled szemben, valótlant, hamis reményeket ne tápláljon, hívja fel a figyelmedet azokra a pontokra, amelyek fejleszthetők, hogy hozzá tudjon segíteni a  céljaid és a boldogságod eléréséhez. 
 • Készíts hangfelvételt! Nagyon sok ügyfelem jelezte vissza, hogy néhány hónappal a beszélgetést követően mennyire hasznos volt újra visszahallgatni, mert új információkat hallott meg, amiket akkor még nem értett. Ha fel szeretnéd venni, kérlek gondoskodj a hangfelvétel technikai megvalósíthatóságáról. A Skype és a Zoom képes a videobeszélgetés rögzítésére.

Mi fér bele egy tanácsadásba? 

 90 perces* és 60 perces konzultációk között választhatsz. Mindarról beszélhetünk ami érdekel és belefér a választott időkeretbe. 

 • Személyiség és sorselemzés: Megtanulandó feladatok, életleckék, karma.
 • Elakadások megértése bizonyos életterületeken: pl. munka-hivatás, anyagiak, szerelem, párkapcsolat, gyerek, egészség, család stb
 • Kapcsolati összevetés (szinasztria): két ember horoszkópjának összehasonlítása, közös feladataik meghatározása, a kapcsolat jellege és a benne rejlő lehetőségek elemzése.
 • Éves előrejelzés: adott időszak tendenciája, fókuszálandó területek meghatározása.

*Első konzultáció esetén érdemes ezt választani.

Árak, fizetési feltételek ide kattintva érhetőek el. 

Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus tanácsadó