HÁZBEMUTATÓ

A horoszkóp tizenkét házáról készült minisorozatát láthatjátok egyben. Ezek a mini videók nem nem oktatási céllal készültek! A horoszkóp házai életed sorsterületeit írja le. A teljesség igénye nélkül olvashatod és hallgathatod meg a mini 2-3 perces videókat.

1. ház

 Az ÉN háza. Saját magadat képviseli, lehetőséget kínál, hogy a külső világba belépj, hogy kapcsolódj a világhoz önálló, független személyiségként a többiek között.

2.ház

A 2. ház szól a személyes erőforrásaidról és eszközeidről. Azok az erőforrások, amikre szükséged van az önálló élethez. Itt találod a bevételeidet, a legnagyobb erősségeidet. A jegy, ahol a házcsúcs kezdődik leírja az erőforrásaid típusát és a személyes erősségeket, amiket muszáj fejleszteni, hogy önállóan tudj élni, túlélni. A ház adta tapasztalatokon keresztül fejleszted az értékeidet, az önértékedet és a képességet az önfenntartáshoz. 

3.ház
Ez a ház szól a kommunikációról, a testvéri-rokoni kapcsolatokról, a jövés-menésről.,,

4.ház

Az otthonod, a szülők és aki a legerősebben kialakította az érzelmi alapjaidat. Ez a ház szó szerint jelenti az életed alapjait. Az örökséged, a családod, ahol te érzelmi biztonságot találsz és tartozol valahova. A ház jelöli az otthont, az ingatlanokat és a tulajdon beruházásokat. A jegye leírja a szükségleteidet a családra vonatkozóan, az érzelmi és a személyes biztonságra. A korai nevelésen és a családi befolyáson alapuló igények legbelsőbb érzéseit jellemzi.  

5.ház

Az 5. ház - az örömök és az önkifejezés háza. Rengeteg analógiája ismert, amikre mindre itt nem tudok kitérni, csak néhány fontosat megemlíteni. Az 5. házban a játékos énünkkel találkozunk, a gyermekivel, aki élvezi az életet. Itt található a szórakozás, a bulizni járás, a sport és a gyerekek is, de ezeken a jól ismert általánosságokon túl a kevésbé hangsúlyozott jelentésére fókuszáltam ebben a mini videóban - ami az önismeretünk fontos része.

6.ház
A horoszkóp 6. háza a munka és az egészségünk, életmódunk fő területe. 

7.ház
A horoszkóp 7. háza a házasság és a partnerkapcsolatok területe, a nagy nyilvánosság háza. Itt vannak a nyílt ellenfeleink is, a peres ügyek, továbbá itt tanulunk másokkal összhangban lenni, együttműködni. 

8.ház

A 8. ház a nagy változások háza. Azok a Nagy változások találhatóak itt, amik szükségszerűek azért, hogy fenntartsuk a kapcsolatokat másokkal. A ház jegye leírja, hogyan közelítesz az élet nagy változásaihoz. 

9.ház
A 9. házban szerzett tapasztalatok révén szélesedik a látókörünk, tágul a világképünk, és láthatunk rá a nagyobb ellentmondásokra. Az elvekről és az etikai normákról is sokat tanulhatunk. Tulajdonképpen itt találkozunk minden olyannal, ami idegen, és ez lehet egy kultúra, egy nyelv, vagy egy magasabb szintű tudás, vallás, filozófia stb.  

10.ház
10. házban található a nyilvános hírnév és minden olyan dolog, ami ezt elősegíti. Itt található a karrier, a társadalmi küldetésed, a szülők közül általában az anya. A jegy leírja, hogy milyen hivatásra van szükséged.   

11.ház
A horoszkóp 11. házában találjuk a segítőinket, támogatóinkat, barátainkat. Kis ízelítő a 11-es házról.

12.ház

A '12.ház megértése nehéz, mert pont azok az ügyek tartoznak ide amik még megértésre szorulnak ebben az életben. Épp ezért itt találkozunk szomorúsággal, a veszteséggel, a lemondással, az elszigeteltséggel, itt zárunk be egy karmikus kört, és lépünk a spiritualitás felé. Akit mélyebb szinten érdekel az asztrológia, az online asztrológia tanulás mellett kaphat választ a további összefüggésekre, vagy egyéni konzultációban. Ennek részletei a tanácsadás menüben találhatók.