A cselekvés ideje - Mars az Oroszlánban (védikus)

2021.07.21

A Mars tegnap este áthaladt a gandanta zónán. Jegyváltásával visszanyerte erejét, amit június 2-i Rák jegybe lépésével veszített el és tette ingadozóvá az energiákat. Mostantól a Mars rengeteg erőt és bátorságod ad az Oroszlán jegyén áthaladva, hogy növeld a hatalmad, hogy újraépítsd magad, hogy karriert válts, hogy kilépj, leválj nyomasztó helyzetekből stb. Ez annak az időszaka is, amikor letesztelheted, hogy mennyi a tényleges energiád. 

A Mars jegyváltásával egyidőben a Nap a Rák jegyébe lépett, ahol legyengült. A Nap a "király", most gyenge, a Mars a "harcos katona" viszont erős. Ha az erőnket, törekvéseinket, megfelelő irányba tereljük, akkor építkezhetünk, újra megerősíthetjük önbizalmunkat vagy bárminek az alapját, pl. egy vállalkozásnak. Ellenkező esetben gyenge alapok nélkül csak a bizonytalanság erősödik fel, és ha túltolod, elveszítheted korábbi státuszodat. 

A Mars egy Ketu által uralt nakshatrán halad át augusztus 10-ig, amely az ősökhöz és az előző élethez kapcsolódik. Ketu leválásokat is jelent. Az itt áthaladó Mars eredményessége a korábbi élet karmájától függ. Ezt a nakshatrát a Pitrik (őseink szelleme) uralják. Vissza kell térni a gyökereinkhez. Őseink áldására is szükségünk van, hogy erőfeszítéseinket siker koronázza. 

Árnyoldala ennek az erős Mars állásnak, hogy megnöveli a hatalmi harcokat, az egót, az agressziót, kirobbanthat puccsokat, politikai harcokat.

Amit te megtehetsz, hogy figyelj oda az energiáidra, tartsd egyensúlyban, mert akkor temérdek kreatív erőkkel tudsz összekapcsolódni, intenzív kreatív munkát tudsz végezni! És légy büszke arra, aki vagy!

Mars a Magha nakshatrában július 20-augusztus 10.
Mars az Oroszlánban július 20-szeptmeber 5.

Ha érdekel a saját horoszkópod, személyesen és online is tudsz konzultációra jelentkezni a blogomon, részletek a tanácsadás menüpont alatt.