Egy Nyilas országban hogyan aktiválódik be egy retrográd Nyilas Szaturnusz?

2022.01.12

Ausztrália Nyilas ország. Novak Djokovicsnak Bak aszcendense van, amit a Szaturnusz ural. A képlet ura így a karma ura, a Szaturnusz lesz, amely a Nyilas jegyében (erkölcs, morál) áll, a 11-es házban, ami a közösségbe illeszkedést, a barátokat, a pártfogók területét jelenti egy horoszkópban. A Szaturnusza retrográd, ami jelzi, hogy az előző életekből súlyosabb karmikus terheket hozott. Röviden összefoglalva külföldön igazságszolgáltatással, a társadalmi normáktól való eltéréssel összefüggő karmát jelez a Szaturnusz pozíciója. 

A Nyilas jegyében a saját hite és meggyőződése, igazságérzete játszik ellene és segíti őt a megtanulandó leckéjében. A Nyilas Mars épp áthalad a Szaturnuszán ezekben a napokban, ami jelzi az összetűzéseket a hatóságokkal. Érdekes, hogy egy Nyilas országban hogyan aktiválódik be egy retrográd Nyilas Szaturnusz, amivel nemrég - december 4-én egy Nyilas napfogyatkozás is együtt állt.... És akkor még a R Vénuszról sem beszéltünk, ami a Bak aszcendensén áll... Sok minden van még.

A retrográd Szaturnusz által jelzett nehézségek arra tanítják az embert, hogy megtanuljon a hozzáállásán változtatni és felismerni ítélkezési hajlamát. A retrográd Szaturnusz rendszerint tekintély problémákat jelez. A retrográd bolygókról egy teljes könyvet írtam a Retrográd Bolygók - Karma, látszat és valóság címmel. Aki szeretne többet megtudni róla, elsősorban önfejlesztés céllal, azoknak ajánlom.

Novak Djokovics világelső teniszező
Novak Djokovics világelső teniszező