Ez van az energiahiány mögött

2021.07.18

Olyan napokat élünk, mintha kollektíve post-covid hatás alatt lennénk. Jól is kéne lennünk, de közben mégsem. Túl is vagyunk valamin, de mégsem. A tegnapi nap nagyon erős energiák mozogtak, amelyek megmagyarázhatatlan energiahiányban nyilvánulhattak meg. Ennek egyik oka biztosan lehet a július 16-17-i napvihar, amely hatással van a bolygónk időjárására, a GPS rendszerekre, kommunikációs eszközökre, energiaállapotunkra, de a másik ok a Nap-Plútó szembenállásban is kereshető - természetesen nem kiragadva csak ezt, hanem a többi bolygóhatással együtt értelmezve. A Nap-Plútó konstelláció az örömre való képességünkre (vagy annak felszabadítására) irányítja a figyelmet.

A Plútó egyik jellegzetes megnyilvánulása, hogy "nyom", valahogy úgy, mint amikor nyomottnak érezzük magunkat, de nem tudjuk mitől. Szerencsére a nyomás hatására nem csak lent lehetünk, hanem óriási átalakító erő is felszabadulhat, és ami vitte az erőnket, amit magunkban visszanyomtunk, arra ráláthatunk, és így vissza tudjuk venni az elveszett vagy inkább másoknak odaadott erőnket. Használták.

Az erő visszaszerzéséhez annyit érdemes tenni, hogy ránézz azokra a helyzetekre, ahol nem tudtad önmagadat adni, tehetetlennek érezted magad, szomorúnak vagy dühösnek a körülmények miatt, amelyeket nem tudtál megváltoztatni. Ezek mind azt az érzetet erősítették benned, hogy veled valami nincs rendben és rombolta az önbizalmadat. 

A múltból hozott sérelmek elengedésével új fejezetet lehet nyitni. Az a régi bizonytalan én, aki lenyomta magát, kevesebbnek érezte magát, teret engedett méltatlan, függő helyzeteknek, hagy szülessen újjá! Erre nem kell rágörcsölni. Hagyd, hogy megtörténjen, engedd, hogy Plútó (vagy Shiva, Kháli kinek mi) elpusztítsa a pesszimizmus, szorongás negatív sötét felhőit, amik táplálták a régi hamis ént. 

Az Önvalónk és az egónk megerősítését, gyógyítását kezdhetjük annak tudatosításával, hogy az irányítást nem adjuk át mások kezébe, mert az erőnkre nekünk is szükségünk van! Az örömben rengeteg erő rejlik! Minél több ember találja meg önmagát, erősíti meg identitását, annál kevesebb ember fogja belső feszültségévél a másikat bombázni, akaratát a másikra erőltetni és így eljöhet egy békésebb idő.

A mostani bolygóhatásokat különösen azok érezhetik, akiknek bolygóik vagy aszcendensük van a Rákban, Bakban vagy Plútó-Nap konstellációval születtek, esetleg a Plútó tranzitja hat a születési Napjukra.

Egyénileg, hogy milyen hatások érvényesülnek, azt személyes konzultáció során van lehetőség átbeszélni. Erről részletes információkat itt olvashatsz.

Az újraindított facebook oldalamat itt tudod követni, ha tetszenek a bejegyzések: https://www.facebook.com/Vegeskezdet