Erre kell odafigyelni a Szaturnusz évében - Mokka TV2

2021.03.02

Az asztrológiától mindig valami jót, jobbat várunk, de azért maradjunk reálisak! Március 20-án megkezdődik az asztrológiai újév és a Szaturnusz éve. Az évek egy hetes ciklust követnek, és a fordulópontja mindig a tavaszi napforduló. A Szaturnusz egy rendkívül fontos bolygó az asztrológiában, mert általa tudjuk a legtöbbet kihozni magunkból. Ehhez próbatételekkel járul is hozzá. Érdemes tehát jóban lenni vele, és  elköteleződni a saját fejlődésünk mellett. Szükség lesz kitartásra, ambíciókra és türelemre.

A Szaturnusz évében is lehet gyarapodni, sikereket elérni, csak meg kell tanulnunk jól menedzselni saját magunkat, az életünket, az egészségünket, a munkánkat, a kapcsolatainkat. Meg kell tanulni menedzselni a dolgainkat. Fontos a fegyelem, a tanulás és a hatékonyság.

A Szaturnusz éve annyira tud sikeres lenni, amennyire a saját szaturnuszi energiáinkkal egyensúlyban vagyunk. Arról, hogy mit tudsz tenni azért, hogy egyensúlyban legyen, illetve a Szaturnusz évéről is bővebben március 20-i előadásban fogok beszélni. Az előadás INGYENES lesz. Részletek hamarosan. Addig is akit a személyes elemzés érdekel, a tanácsadás menüpont alatt találja az ezzel kapcsolatos részleteket.