Mit üzen, mire tanít ez az időszak?

2020.08.15

Az elkerülhetetlenség, a halál, az átalakulás és elengedés érzései meghatározzák a 2020-as évet. A nyári eklipszek ezt különösen felerősítették. Ez az év egy magányos év, ahol a belső világunkkal kell foglalkozni, hogy megértsük mélyebb szinten mi zajlik ott. A Szaturnusz a külső világot uralja, a Plútó a belsőt. A két bolygó együttállása a két világ kiegyenlítődésére törekszik: külső-belső. Hogy melyik kerekedik felül, ez csak is rajtunk múlik, mit és hogyan engedünk fel, és fogadjuk el, és alakítjuk át.  

Nem a covidot kell legyőzni, hanem a félelmeinket! 

A vírus, ahogyan az egy agresszív és láthatatlan minőséget jelképez az életünkben azt szimbolizálja, hogy valahol kiadtuk az irányítást a kezünkből, elnyomtuk az akaratunkat, aminek "láthatatlan" oka a félelem. A félelem az, ami elszigetel.

A félelmeink pusztítanak el, ha nem nem változtatunk. 

A Jupiter kapcsolata a Szaturnuszhoz és a Plútóhoz a Bak jegyében annak az idejét jelzi, hogy a világfelfogásunknak is gyökeresen át kell alakulnia. A demagóg, idejét múlt nézetektől, destruktív szellemiségtől időszerű elszakadni, mind kívül, mind belül. 

Az Rtl klub Fókusz stábja felkért annak kapcsán, hogy mit üzen ez a vírus helyzet most? A műsorban csak néhány mondatra volt lehetőség, tudván, hogy az egész 5 perces blokk lesz, ezért amikor elment a stáb, frissiben leültem a telefon elé, és újra elmondtam azt, amit ti nem hallhattatok. Igaz, itt már nem 40 percben, csak 15 percben, de igyekeztem újra összefoglalni.  

Régen az asztrológia csak a jövőről szólt, ma már azonban ennél több lehetőséget is rejt az asztrológia, és a felfogás is kiszélesedett. A hangsúly áttevődött a lélekre és az egyénre, annak érdekében, hogy ne a jövő határozza meg cselekedeteinket, hanem a tudatosabb cselekedeteink elősegítsék a boldogulásunkat, követvén és járván azt azt utat, amit választva mindenkinek egyénileg kell végig mennie.

Németvölgyi Nagy Renáta

Őszi online tanfolyamok: Védikus kezdő 12 hetes - kezdés szeptember 17. 
Nyugati prognosztika 15 hetes - kezdés szeptember 22. 
Egyéni konzultáció részletei >>>