Védikus kezdő 2020 

2020 szeptember 17-től december 5-ig 12 alkalmas védikus kezdő csoportot indítok heti rendszerességgel, minden csütörtök este 18:00-20:00 között élőben online.  Az órákat zoom meetingen keresztül tartom és utólag bármikor visszanézhetők lesznek a tanfolyam ideje alatt. 

A tanfolyam 2021 januártól folytatható lesz a haladó I-es szinttel.

Ez a második alkalom, hogy indítok védikus csoportot, online először. 

A védikus asztrológiai tudás útján  Geoffrey Pearce indított el, aki a londoni BAVA (British Association for Védic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívására, ahol tudását átadta nekünk kis csoportos foglalkozásokon éveken át. A nakshatrák világával mélyebb szinten Melocco János ismertetett meg. Mindkettőjüknek nagyon hálás vagyok az átadott tudásért! Az eddig megszerzett tudásomat folyamatosan fejlesztem, bővítem, tanulok, sokat olvasok és elemzek. 

Mindent megteszek, hogy amit tudok, azt átadjam Nektek abban a formában, ahogyan én alkalmazni tudom. Aki elkezd asztrológiával foglalkozni, annak sikerélménye akkor lesz, ha valóban elhivatottan, rendszeresen és elmélyülten foglalkozik vele. 

A kezdő tanfolyam célja: Megismerni a védikus asztrológia alapelveit és szilárd alapot teremteni a védikus tanulmányokhoz. A horoszkóp olvasás előfeltétele, hogy megértsük az élet négy fő célját, a 12 aszcendens feladatot, a bolygók jelentéseit, elhelyezkedéseiket a jegyekben (konstellációk). A védikus asztrológiában a bolygókapcsolatok megértése igen összetett, ezért ennek alapjainak elsajátítása nélkülözhetetlen. A 12 ház speciális jelentésének megtanulása mellett a holdcsomók megértése (Rahu-Ketu) is szükséges, amely a védikus asztrológiában kiemelt fontossággal és mitológiai háttérrel bír. A főbb yogák (bolygókombinációk) megtanulása mellett a védikus rendszer csodálatos és egyedi  vimshottari dasha rendszerét (bolygóperiódusok) is megismerhetjük. 

Kinek szól? Bárkinek, aki szeretne többet megtudni önmagáról és a karmikus útjáról.

A tanfolyam díja: 48.000 Ft. (Kérhető részletfizetés: első részlet 24.000 Ft, második részlet legkésőbb október 30-ig. (Ismétlőknek 20.000 Ft)


Jelentkezés védikus kezdő csoportba (online)

Köszönöm szépen az érdeklődésedet, részletes jelentkezési lapot és utalási részleteket hamarosan e-mailben küldök.