Védikus kezdő 2021/22 

Új védikus kezdő évfolyamot indítok 2021 októberben. Az órák személyes jelenlétet igényelnek, amelyek a kijelölt vasárnapi napokon 10:00-16:30-ig lesznek (ebédszünettel). 

Ameddig lehet, személyesen lesznek az órák megtartva. 
(Terem kapacitása kb. 20. fő)

Első alkalom: 2021. október 31. vasárnap
Utolsó alkalom:  2022. június 5.

Összesen 11 vasárnapi nap.  (Minden 3. vasárnap)

Ez a harmadik alkalom, hogy indítok védikus csoportot.

A védikus asztrológiai tudás útján  Geoffrey Pearce tanárom indított el, aki a londoni BAVA (British Association for Védic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívására, ahol tudását átadta nekünk kis csoportos foglalkozásokon éveken át. 

Amit ígérhetek, hogy mindent megteszek, hogy amit sikerült az elmúlt 10 év alatt  elsajátítanom tudást, azt átadjam Nektek abban a formában, ahogyan én alkalmazni tudom. Nem akreditált képzés. 
Jó ha tudod, hogy aki elkezd asztrológiával foglalkozni, annak sikerélménye akkor lesz, ha valóban elhivatottan, rendszeresen és elmélyülten foglalkozik vele. 

A kezdő tanfolyam célja: Megismerni a védikus asztrológia alapelveit. A tanulmányok végére meg fogod tudni határozni, hogy az életedben melyik terület lesz a legfontosabb, mi az, amire a lelked valójában vágyik. A horoszkópnak sok-sok rétege van. Az első évfolyamban a képletolvasáshoz a következő szükséges ismeretek elsajátítására lesz lehetőség:

-  alapvető ismeretek a védikus filozófiáról, 
- az élet 4 fő célja (dharma, artha, káma, móksha)
- kötőerők (szattva, radzsasz, tamasz)
- a 12 aszcendenshez tartozó életfeladatok megismerése
- a bolygók jelentései, elhelyezkedéseik az állatövi jegyekben és házakban. 
- házasság, karrier, család, gyerek  stb.  életterületek működésének alapszintű megértése.
- Rahu-Ketu, amely a védikus asztrológiában kiemelt fontossággal és mitológiai háttérrel bírnak.
- a főbb yogák (bolygókombinációk): gazdagság, hírnév
-a védikus rendszer csodálatos és egyedi vimshottari dasha rendszerét (bolygóperiódusok) is megismerhetjük és
- a nakshatrák szimbolikus jelentésébe is betekinthetünk. 


Kinek szól? Bárkinek, aki szeretne többet megtudni önmagáról és a karmikus útjáról. Előfeltétel betöltött 22. életév és egészséges mentális állapot, nem áll gyógyszeres kezelés alatt. 

A tanfolyam díja: alkalmanként 20.000 Ft. Összesen 11 hétvégi nap - 220.000 Ft. Alkalmanként is lehet fizetni. Ha valami miatt nem tudsz eljönni, a rögzített órát visszanézheted, hogy ne maradj le. A kimaradt alkalmakat ki kell fizetni, kivéve az Ismétlőknek, nekik él az 50% kedvezmény is.  
Jegyzet: az órákról összefoglaló jegyzetet kapsz, amely benne van a tanfolyam díjában.

Tervezett Időpontok: Vasárnap 10:00-16:30 - közben ebédszünet 12:30-14:00 Az ebédszünetben lehetőség van a a Kolosy tér környékén megtalálható számtalan gasztronómiai élvezetre és nem utolsó sorban közösség építésre, egymás megismerésére.  

Október 31, november 21., december 12. 2022. január 9, 30., február 20., március 13., április 3., 24. május 15., június 5.

Védettségi igazolvány nem feltétel, csak az egészséges immunrendszer!

Jelentkezés védikus kezdő csoportba (személyes)

Köszönöm szépen az érdeklődésedet, részletes jelentkezési lapot és az utalási részleteket hamarosan e-mailben küldök.

kép: pinterest
kép: pinterest