Védikus kezdő 202

2 és fél év kihagyás után ismét indítok védikus kezdő csoportot!

Kezdés: 2023. január 23. hétfő 18:00-20:00 élőben, online, visszanézhető.

A védikus asztrológiát "Jyotish"-nak ( ejtsd dzsótisnak) hívják, ami szanszkritul fényt jelent. Ez egy olyan tudomány, amely rávilágít életünkre és a minket körülvevő világra. A Jyotish segít meglátni, kik vagyunk, és felfedi a dzsíva, az atman (lélek) fejlődésének lehetőségét. 

Az asztrológia tanulást csak elkezdeni lehet, befejezni soha. 

A védikus asztrológiai tudás útján tanárom, Geoffrey Pearce indított el, aki a londoni BAVA (British Association for Vedic Astrology) egyik alapító tagjaként és a The School of Philosophy tanáraként többször járt Magyarországon a Gyakorlati Filozófia Iskola meghívására, hogy tudását átadhassa nekünk kis csoportos foglalkozásokon éveken át. 

- - - 

Jómagam a nyugati asztrológia mellett folyamatosan tanulmányozom a jyotish-t és használok belőle olyan technikákat, amelyek kiegészítik a nyugati asztrológiai ismereteimet. 
Három egyedülálló különlegessége miatt vonz mai napig a védikus asztrológia: 

  1. Dasha-rendszer, azaz a bolygó időszakok
  2. Nakshatra rendszer: a 12 állatövi jegy további 27 holdházra osztódik, így még mélyebb szintekre tekinthetünk
  3. Navamsha. A fő képlet mellett a navamsha alképlettel párhuzamosan dolgozunk, amely sokszor jobban tükrözi, kik is vagyunk valójában lélek szinten. 

Mindemellett betekintést kaphatunk az indiai istenek és félistenek világába, mitológiába, a védikus filozófiába, és a varázslatos szimbólumok világába. Már ezért érdemes elkezdeni tanulni és belekostolni. 

Amit ígérhetek, hogy amit az elmúlt 10 év alatt  sikerült elsajátítanom tudást, azt mind továbbadom. Ez a harmadik alkalom, hogy indítok védikus csoportot.

A kezdő tanfolyam célja: Megismerni a védikus asztrológia alapelveit. A tanulmányok végére meg fogod tudni határozni, hogy az életedben melyik terület lesz a legfontosabb, mi az, amire a lelked valójában vágyik, mi a karmád, ami miatt most itt vagy. A horoszkópnak sok-sok rétege van. Az első évfolyamban a képletolvasáshoz szükséges ismeretek elsajátítására lesz lehetőség. A nakshatrákkal és az alképletek használatával a haladó szinten lesz lehetőség mélyebben elmerülni a folytatásban.

Órák, alkalmak: heti rendszerességgel, minden hétfőn 18:00-20:00 között lesznek az órák. 2 félév, amely 2x15 alkalom, összesen 60 óra.

1. félév: 2023. január 23-tól május 15-ig.
15x2 óra. Szünnap április 10. Húsvét és május 1. ünnepnap.
2. félév: egyeztetés később.

Jelentkezési előfeltétel: betöltött 22. életév és egészséges mentális állapot, nem áll semmilyen gyógyszeres kezelés alatt. 

A tanfolyam díja: 75.000 Ft/félév. Összesen 2 félév 2x75.000 Ft. Részletfizetés kérhető az első félévre: 3x25.000 Ft vagy havi 15.000Ft
Jegyzet: az órákról összefoglaló jegyzetet biztosítok, amely benne van a tanfolyam díjában. Az órákról felvétel készül, amelyek két hétig visszanézhetők.

Jelentkezés védikus kezdő csoportba (élő online)

Köszönöm szépen az érdeklődésedet, hamarosan e-mailben jelentkezem. Minimum 10 fő jelentkező esetén indítom el a kezdő csoportot.