Skorpió újhold - lelki megújulás

2019.10.27

Az újhold előtti napokban érezhető a fáradtság, a kimerültség. Ez már a befelé fordulás időszaka. Skorpió újholdkor a Nap és a Hold is a Skorpió jegyében áll, és a Skorpió energiák mély változásokhoz és lelki növekedéshez segíthetnek hozzá. Az elmúlás és egy új élet kezdetének találkozási pontjához értünk. Az a terület, ahol a születési horoszkópodban az újhold létrejön ott jelentős változásokon mehetsz keresztül. Újhold október 28. reggel Skorpió 4.fok

Erőteljes megújító és transzformativ erők 

A Skorpió újhold elindíthat egy új úton, ahol a ránk váró ismeretlen tapasztalások hozzásegíthetnek saját mély ösztönös érzéseink vállalásához, kiszakíthatnak az érzelmileg nyomasztó vagy függő helyzetekből, illetve azokból, ahol kevésbé tudtunk önmagunk lenni. Az újhold felerősíti a belső vágyat az őszinte kapcsolatokra, és arra, hogy (vissza)kapcsolódjunk a korábban elrejtett (elnyomott) valódi énünkhöz. 

Merkúr hamarosan (be)fordul...

A Merkúr a Skorpióban már nagyon lassú, hamarosan irányt vált.  A retrográd ciklusban (november 1-20.) lesz időnk feldolgozni az elmúlt időszak érzelmi hatásait, és mire előre indul a Merkúr, a kommunikációnk is sokat javulhat: pl. megtanuljuk kimondani vagy megfogalmazni mindazt, amit korábban nem tudtunk. 


Tipp: videó a retrográd Merkúr a Skorpióban
Tipp: Év végi előadás - mit hoz 2020 a Hold éve (Regisztrációért és a részletekért kattints ide)
Ajándék tipp: láttad már az új horoszkópos kristályokkal kirakott válltáskákat?