Stabilizáld magad, hogy stabilizáld a világot – Skorpió újhold

2021.11.04

A Skorpió újhold segíthet visszatalálni önmagamunkhoz, ahhoz, akik mindig is voltunk. A hatalmas energiák, amelyek hatnak az újholdra kioldó, tisztító erejűek, támogatják a test, az elme és lélek megtisztulását, megújulását sejtszinten. A Skorpió jegyében az információk sejtszinten tárolódnak, ezért fontos, hogy minden elraktározott negatív gondolat, kétely, méreganyag kioldódjon. A feszültség nem feltétlen rossz, azt jelzi, hogy régi helyzeteket zárunk le, hogy helyükbe új helyzetek jöhessenek. Ez a folyamat most rendkívül intenzív és nagyon gyorsan zajlik. Kiváló lehetőség, hogy felszabadítsuk az energiáinkat és új, inspiráló hasznos dolgokra fordítsuk azokat.

A Skorpió újhold fix jegyben jön létre, a fix jegyek a stabilitásról szólnak. A stabilizálás a Skorpióban arról szól, hogy a lelkünket gyógyítjuk meg, azért, hogy lelkileg minél stabilabbakká váljunk, tudjunk bízni az ismeretlen, kiszámíthatatlan jövőben félelem nélkül.

Vénusz a Nyilas 29.fokán áll újhold napján. A Bakba belépve november 5-én a Vénusz hónapokat fog eltölteni (március 5-ig), mivel december 15-én hátráló mozgásba kezd. A Bak jegyében járó Vénusz a komoly, érett kapcsolatoknak kedvez majd. 

* *

Következő Klub témák: autizmus - november 16., R Mars - november 30.

Kapcsolódó cikk: Novemberi hatások - Se kaktusz, se fűszál, inkább kérj tanácsot!