Telihold a Bakban - Nincs több racionális érv, mit miért nem, válts stratégiát!

2020.07.04

Sorozatban egy hónap alatt a harmadik eklipszhez érkeztünk, amelyek idején nagy erejű változásokat élünk meg. A július 5-i holdfogyatkozás nagyrészt észak- és dél Amerikát érinti, nálunk nem lesz látható, de Európa dél-nyugati részén igen. A fogyatkozás hatása alá nemcsak a fenti területek esnek, hanem az adott állatövi jegy alá besorolt országok is, amelyben a fogyatkozás létrejött. A Bak jegyben létrejövő telihold - és egyben holdfogyatkozás így például Indiát is erőteljesen érinti, mivel a a Bak jegyű országok közé tartozik, ahogyan Bulgária és Görögország is. A Bak jegye a szabályok jegye - és ahogy minden társasjátékban vannak szabályok, amit be kell tartani, és az élet is egy társasjáték, ahol te döntöd el, hogyan veszel részt benne. Ha nem úgy alakultak a terveid, ahogy szeretted volna, itt az ideje stratégiát váltani.

A telihold a Bak jegyében (13.fok) lesz - kardinális változások

A Bak jegy a legmateriálisabb jegy minden állatövi jegy közül, és ehhez a világi élethez a szabályok és a törvények is hozzá tartoznak, ahogy az irányítás és a hatalom. Azonban a túlzott kontroll és a függés azoknak kedvez, akik félnek az élettől, az azzal járó változásosoktól, kihívásoktól, akadályoktól. Minél nagyobb a belső bizonytalanság, annál nagyobb a kontroll és a függés, ami fokozatosan szigetel el az élettől. Az egyéni - és a világi szinten jelenlevő kontrollproblémák megértek a változásra, amit a krízisek tesznek nyilvánvalóvá. Egyre többen fognak saját életük irányítására összpontosítani, megvalósítani terveiket és a függő helyzetekből kilépve új kapcsolatokat létrehozni.

Nincs több racionális érv, mit miért nem - változtatni kell!

Minden eklipsz jó lehetőség, hogy felismerd a saját árnyékodat. A szabályok, amik mentén éled az életedet, vajon mennyire szűkített be, mennyire engedi kibontakozni a valódi természetedet? Szabályokra, keretekre szükség van, ám itt az idő, hogy  felülvizsgáld, és kirostáld azokat, amelyeket a félelmeid által hoztál létre. Nincs több racionális érv, mit miért nem! Ne akadályozd magad feleslegesen! Engedd, hogy a valóság, az itt és most beszippantson! Az uránuszi energia, ami hat a teliholdra arra ösztönöz, hogy tedd meg a szükséges változtatásokat a személyes életében, a munkádban vagy az otthoni környezetedben! Ez az állás a váratlan eseményekkel is kapcsolatban áll.

A rostálás ideje - indiai asztrológia

Az indiai asztrológia rendszerében a telihold a Purva Ashadha nakshatrában jön léte, amelynek szimbóluma a rostáló kosár. Elválasztja egymástól a jót és a rosszat, ezáltal az értelem és az emberi viszonyok megtisztulását jelképezi, de azért az ítélkezéssel is csínján kell bánnunk! A Nyilas jegyében létrejövő telihold a magasabb értelem felé való elmozdulást képviseli, amihez a rosta egy megfelelő eszköz. A telihold egy olyan rostáló időszak, ami segíti a felfelé mozdulást, a belső spirituális fejlődést, a hited erősítését azáltal, hogy képes vagy különválasztani a dolgokat. Rajtad múlik, kit és mit engedsz át a szitán. Kevésbé lesznek érdekesek azok az emberek, akik elszigetelődtek, vagy ülnek a kanapén a tévé előtt vagy nem csinálnak semmi hasznosat.

Teremtsd meg azt a környezetet amiben lenni szeretnél, higgy jobban a céljaidban, ehhez gondold végig a saját szabályaidat, a szűrőidet, amit használsz, és ha eldugult, vagy nagyobb lyukú szűrű kell, képletesen szerezz be egy megfelelőt! De semmiképp se használd másét! 

Ajánló: Online meditáció - The art of Living szervezésében július 5-én 17 órakor. Részletek itt.

Asztrológia tábor kezdőknek (online) - július 13-17. részletek itt.