Vénusz a Bikában - termékeny időszak váratlan fordulatokkal (április 15-május 8.)

2021.04.15

Érzelmi hullámhegyeket hozhatott az elmúlt 1-2 nap amiben a Vénusz jegyváltása is közrejátszik. A Vénusz a Kosból a Bikába lépett tegnap este és ebben a földies Bika jegyében ereje teljében van. A Vénusz közismerten a szerelem és a szeretet bolygója és akkor érzi magát a legboldogabbnak, ha megoszthatja az életét egy társsal. A Vénusz a kapcsolatok általános jelölője az asztrológiában, és a mostani bolygópozíciók előtérbe helyezik a párkapcsolatokat, a szerelmi találkozásokat, érzéki örömöket. A Bikában járó Vénusz nemcsak a szíveket nyithatja meg, hanem a pénztárcákat is. Érdemes a pénzügyekre is fókuszálni. A Bika termékeny jegy, így a korábban elkezdett projektek gyümölcsei itt beérhetnek, kivirágozhatnak, kézzelfoghatóvá válhatnak.

A Vénusz április 23-án találkozik az Uránusszal (és Merkúrral is), amely körüli napok jelentős változásokat robbanthatnak ki. Olyan változásokat, amelyek a jelenleg is tartó értékrend-átalakulást elősegítik és egyben az izgalmakat is magasabb energiaszintre emeli.

Összefoglalva, a május 8-ig tartó vénuszi időszak kiváló arra, hogy ne elégedjünk meg azzal a helyzettel, ami nem adott elég örömet, hanem merjünk többre vágyni, többet adni és befogadni mind abból, ami jól esik, ami örömet okoz. Érdemes jobban odafigyelni, hogy milyen gondolatokkal azonosítjuk magunkat, mert azt teremtjük meg. 

Bika -Nap, -Hold- aszcendenseknek megédesítheti a napjaikat a Vénusz.