Zuckerbergnek a Merkúr és a Plútó odacsapott - Facebook

2021.10.05

Mondhatnánk, hogy retro Merkúr, és igen valóban, ugyanakkor miért éppen a facebook, hiszen minden évben háromszor van retro Merkúr, és ennyiszer így nem fájdul meg Mark Zuckerberg feje, mint ahogyan tegnap. Akkor történhet ilyen, ha a jelenlegi égi hatások összhangban vannak a születési horoszkóp bolygóállásaival. Zuckerbergnek ugyan nem volt retrográd a Merkúrja születésekor, ellenben a Merkúrja a Plútóval szemben állt. A mostani retro Merkúr periódus fő esszenciája, hogy a Plútóval "forgolódik", amivel minden Merkúr-Plútós rezonál most, mellesleg Zuckerbergnek is pont annyi retrográd bolygója van, mint amennyi az égen, vagyis hat. 

Tudjuk, hogy a Plútó - Merkúr fényszöggel lehet építeni is és rombolni is, ebbe most nem szeretnék jobban bele menni, a lényeg, hogy gyökeres átalakulás zajlik a fejekben, a kapcsolatokban. (A Klubon beszélünk róla többet.) Világi szinten a Nap (király) is gyenge, a Mars (tábornok) is gyenge, így most bajba kerülhetnek a vezetők, nagyvállalatok, akik nem támaszkodhatnak a "tábornokukra", vagy amire eddig támaszkodtak az égettettség miatt.

A Mérleg jegyében nemcsak a Merkúr borzolja a kedélyeket, hanem a Mérleg Nap égeti a Marsot régebb óta (szept 22.), mint ahogyan retro Merkúrról beszélünk. A Mars égetettsége sok kárt tud okozni, romboló hatású (pl. a kapcsolatokra, üzletre), a tűzesetek, balesetek, konfliktusok is megnőnek, mivel túl sok a tűz energia. Ritka, hogy az égetettség ilyen sokáig fennálljon, ritka, hogy a Mars ilyen sokáig a Nap közelében maradjon. Kb. okt. 23-ig még egymás közelében haladnak. Október 7-8-9-én a Merkúr is csatlakozik az égetettséghez, igy nagyon óvatosnak kell lenni, fontos ilyenkor a Nappal, a lélekkel, a fénnyel kapcsolódni, és nem az egóval.

Zuckerbergnek holcsomóponti tengely visszatérése is van jelenleg, az Ikrek-Nyilas jegyek elején áll, ami sorszerű fordulatot mutat. Neki itt még biztosan nem ért véget a történet a tegnapi leállással, ahogyan nekünk sem. Jön a Mérleg újhold október 6-án... Adj helyet az újnak...Méregteleníts! Ne engedd, hogy a te enrgiáidból éljenek!


*Zuckerberg óra, perc adata ismeretlen . Déli 12:00 órás állás látszik a képen.

Németvölgyi-Nagy Renáta