A Nap ünnepén fordul a Jupiter

2021.06.20

A júniusi csúcsenergiák* közepette a Jupiter a nyári napforduló napján, a Nap ünnepén június 21-én vált hátráló mozgásba. Ez a nap a szíveket reménnyel, szeretettel és sok pozitív energiával tölti meg, mivel a Nap a Rák jegyébe lépve máris  a Jupiter lelkesítő karjaiban találja magát. Lássuk magunk előtt azt a jövőképet, amire vágyunk, és nézzünk rá arra, ami most hiányzik! A víz jegy nem a materiális vágyakat részesíti előnyben, hanem a lelki, misztikus és szeretettel teli energiákat. Érdemes például elgondolkodni azon, mi adhatna több lelkiséget, több spirituális értelmet a mindennapjainkhoz. 

Hitrendszerek szétesése, kiderülő igazságok

A Jupiter hátráló mozgása során, amely négy hónapig tart, a kiderülő igazságok sok embert megdöbbenthetnek majd. A 2021-es évben egyébként is a hitrendszereink vannak tesztelve, és nem meglepő, hogy hitrendszerek esnek szét. Ez a folyamat a május 26-i Nyilas holdfogyatkozásnál nagyon beindult. Tekinthetjük ezt egy nagyon pozitív változásnak, hiszen a régi struktúrák és hiedelmek összeomlásával új kapuk nyílnak meg. Gondolok itt a kvantumelméletekre, a kvantum DNS gyógyításra, az ufó kérdésekre, a létállapotok megváltoztatásával elérhető pozitív változásokra. A Vízöntő jegyébe hamarosan visszalépő Jupiter szinte kvantum ugrásban és "sugármeghajtással" halad, vegyük fel mi is a tempót! Nem fizikailag, hanem mentálisan. Olyan jövő felé haladunk, ami túlmutat minden korábbi elképzelésen, olyanokon, amit a társadalom korábban nem tudott befogadni, vagy nem fért hozzá, technológiák, amik megváltoztathatják a világunkat. 

Erősödő elektromágneses impulzusok - kvantum kapcsolódások

A júniusi csúcsenergiáknak* köszönhetően rendkívül magas frekvenciák érhetőek el, ténylegesen fordulóponthoz érkeztünk. Óriási energetikai és spirituális váltásban vagyunk, amely lehetőséget kínál a gazdagabb érzékelésre, a jelenleginél egy magasabb szinten való rálátásra a világban zajló dolgokra. Az elektromágneses impulzusok nagyon felerősödtek, sokkal érzékenyebbé váltunk arra, ha valaki ránk gondol, azonnal érzékeljük az állapotát. A kvantum térben mindenki mindenkivel össze van kapcsolva és a negatív impulzusok is elérnek minket, ami ellen védelmet az 5D adhat.

Legyen tiszta cél előtted, amit a tiszta gondolat követ

A gondolat és az érzelem összehangolt működésének jelentőségéről rengeteget lehet idén hallani. A gondolatnak elektromos töltése van, az érzelmeknek mágneses, vagyis a kvantum térbe kiküldött gondolatoknak megfelelően vonzzuk magunkhoz az eseményeket. A Vízöntő jegye szól magáról az elektromosságról. Azt gondolom érdemes nagyobb figyelmet szentelni ezeknek a témáknak az elkövetkezendő 1-2 évben. 

Merkúr álldogál - a dezinformációs jelenség velünk marad

A napfogyatkozás utáni napokban vagyunk, most kell új lendületet venni, és eldönteni, melyik útra lépünk rá. Az áthangolódás járhat fáradtsággal. A Merkúr is már lelassult, álldogál, várja június 24-i előre indulását. Folyamatosan változik és felgyorsult minden, nehéz eligazodni mi igaz és mi nem, egy hatalmas dezinformációs jelenség van a világban. Sok a kettősség, ami nem jelenti azt, hogy csak jó vagy rossz dolgok történnek. Egyik szinten benne vagyunk a drámában, a másik szinten pedig tudjuk, mi történik a káoszban. 

A következő nagyobb fordulópont októberben lesz, ahol két héten belül fordul majd egyenesbe a Szaturnusz és a Jupiter. Addig sok minden átalakulhat.

*Hold-és napfogyatkozások, Uránusz-Szaturnusz kvadrát, retrográd bolygómozgások.

Németvölgyi-Nagy Renáta
asztrológus

Ha még többet szeretnél megtudni a retrográd Jupiterről, annak várható hatásairól,  ajánlom figyelmedbe a Retrográd bolygók - karma, látszat és valóság c. könyvemet.